Hyvä päivä! ♥

Tänään on hyvä päivä. 
Tiesin sen jo heti aamusta, kun nousin aikaisin ylös ja keitin pitkästä aikaa puuron.

Vaikka kotityöt on vähän niin ja näin, kaikki sieltä täältä rempallaan tai ainakin heikunkeikun... en anna sen lannistaa. Ehtii sitä illemmallakin.

Ja mikä parasta huomasin, että hiukseni ovat kasvaneet jo niin paljon, että saan ne nätisti kiinni. Aah! Tätä päivää ON ODOTETTU!


Mukavan makuisen päivän kunniaksi laitan teille syksyisiä terapiakuvia, joita olen ottanut viime syksynä mielen virkistykseksi.

Ja muista, että TÄNÄÄNKIN SINÄ OLET TÄRKEÄ! ♥Toivonkin, että pysähdyt hetkeksi joka kuvan kohdalla ja mietit, 
mitä mukavia ajatuksia se tuo sinulle mieleesi. 
Eikö ollutkin ihana hengähtää hetki mukavien ajatusten parissa. 
Toivottavasti sinunkin päiväsi on nyt parempi!Kaunista päivää, Murut! ♥

Kommentit

 1. Ihanan positiivinen päivitys ♥ Tämä syksy on ollut niin upea auringonpaisteineen, että suurin osa päivistä on onneksi olleet hyviä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Se on totta, että onneksi runsaat sadepäivät ovat vielä pysyneet poissa.

   Poista
 2. Joo, tosi ihana postaus!! Oon niin surullinen ja turhautunut ollu täs kaikesta kiireestä ja duunista ja sit vielä blogini ylinegatiivisista anokommenteista, että tää postaus TOSIAAN piristi kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja törkeen upeita kuviakin! Kiitos tästä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥
   Onpa tosi turhauttavaa, että olet saanut ikäviä kommentteja. Minullekin niitä on joskus tullut ja tiedän, että ne pistävät mielen matalaksi. Silti vaan yritän jaksaa näyttää, että elämä voittaa. Tsemppiä sinulle! ♥

   Poista
 3. Nyt kyllä osui! Syksy on niin kaunista, mystistä ja niin pimeetä aikaa..nin ja aurinkokin vielä välillä näyttäytyy. Nuo sinun kuvasi toi taas kerran tunteen, että olen nähnyt ja kokenut tuon hetken ennenkin. Kauniita kuvia!Taidampa lähteä huomenna vapaapäivänä Sinne metsään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aila! ♥
   Luontokuvat ja metsä antavat kyllä kummasti voimaa. :)

   Poista
 4. Nyt kyllä osui! Syksy on niin kaunista, mystistä ja niin pimeetä aikaa..nin ja aurinkokin vielä välillä näyttäytyy. Nuo sinun kuvasi toi taas kerran tunteen, että olen nähnyt ja kokenut tuon hetken ennenkin. Kauniita kuvia!Taidampa lähteä huomenna vapaapäivänä Sinne metsään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit