Tavaroita ja elämyksiä

Kaunis kiitos aikaisempaan postaukseen tulleista kommenteista. Odotin, että olisitte rohkaistuneet kirjoittamaan niitä vielä enemmän. Tiedän, että meitä "vahvoja" naisia on paljon. Jakakaa ajatuksenne rohkeasti. ♥

Tänään ajattelin jakaa teille hyviä ajatuksia toisten näkökulmista. Löysin Facebookista kaksi mielenkiintoista ryhmää. Hidasta elämää-ryhmässä saa kaikenlaisia mielenkiintoisia ajatuksia mielen ja voimien hyvinvointiin.


Tämä ajatus kiteyttää aika paljon eiliseen aiheeseen liittyen. Vai mitä mieltä olet?

Joskus muutoksen täytyy tapahtua omassa itsessään, joskus taas mielen muutokseen auttaa vaikka kodin muutokset tai jonkin uuden asian tai esineen hankkiminen tai niistä luopuminen.


Koti kuntoon-ilman rahaa tai rakentamista-sivustolla saa aivan arkielämään sopivia vinkkejä kodin siistinä pitämisestä. Kun koti on siisti, on mielesikin levollisempi.
Minusta tuossa yllä olevassa tekstissä kiteytyy aika hyvin tämä blogimaailma. Itsekin olen lähtenyt siitä, että toivon että voisin antaa jollekin ideoita ja voimia tehdä kodistaan mukava paikka. Ei vain tavaroiden säilytyspaikka ja kulkupaikka. 

Meidänkin koti elää ja sisustus vaihtuu mielialan ja vuodenaikojen mukaan. Sehän se on tarkoituskin. Miksi kodin pitäisi olla aina samannäköinen? Kaipaathan itsellesikin muutoksia.

Itse olen omaksunut aika mukavasti turhan tavaran keräämisen ja siitä luopumisen voiman. On todella vapauttavaa päästää irti joistain asioista ja esineistä. Vieläkin meillä olisi paljon sellaista, mistä olisin valmis luopumaan.Heitänpäkin nyt haasteen Sinulle!

♥ Mieti kotoasi 5 esinettä tai asiaa, mistä olisit valmis luopumaan.
♥ Mitä elämyksiä voisit toteuttaa myymällä tavaroitasi
♥ 20 eurolla
♥ 50 eurolla
♥ 150e eurolla?

20 eurolla minä voisin käydä elokuvissa mieheni kanssa.
50 eurolla menisimme syömään johonkin hyvään paikkaan rauhassa tai kävisin jossain hemmotteluhoidossa.
150 eurolla saisimme hotelliyön hyvässä hotellissa, kävisimme risteilyllä, voisimme tehdä hiihto-tai patikointiretken vähän kauempana...

Aika monenlaista kivaa saisi jo noilla aikaiseksi.

Mutta, monta mukavaa elämystä voi tehdä ihan ilman rahaakin. Menemällä vain ovesta ulos.

Kaikki lukijat voivat vastata (ja toivonkin) tähän haasteeseen, mutta ajatuksen innoittamiseksi haastan seuraavat blogit:

Mukavaa perjantaita Ihanuudet!
Kommentit

 1. Niin osuvia viisauksia, just mulle! Kiitos haasteesta, koitan muistaa vastata :D
  Kivaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Tämän haasteen otan ilolla vastaan ♡

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu viisauksia kerrassaan. Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Jaa-a. Ei nyt tule mistä luopuisin, kun vasta pari viikkoa sitten kaikki komerot siivottiin ja tavaraa lähti säkkikaupalla.

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva postaus! Ja niin hyviä ajatuksia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta <3 Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä haaste. Kyllä voisin luopua paljostakin roinasta. Itseasiassa ajattelin startata vuoden 2016 aluksi 10 vko:n "älä osta mitään" jakson. Ruokaa ja bensaa toki on ostettava, mutta ei muuta. Saas nähdä, ahdistaako:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos haasteesta! Mulla on tuolla muutama kassillinen tavaraa odottamassa kirppispöydän alkamista. Aika ajoin siivoilen ja laitan tavaraa paljonkin pois. Tulee vaan koko ajan hankittua uutta tilalle ;)

  20€:lla ostettaisiin ihania herkkuja kotiin ja katottas joku leffa miehen/perheen kanssa
  50€:lla sais jo vähän bensaa et pääsis käymään jossain kauempana tai sit ravintolaillallinen tai just joku hieronta/tai muu hoito
  150€:lla varmaan vuokrattas palju tai mökki viikonlopuksi

  Mulla on Anne kans sulle haaste blogissa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit