Mokkaruudut, mokkapalat, suklaaneliöt...rakkaalla lapsella monta nimeä.

Miksi sinä näitä kutsut?
Minulle ne on aina olleet mokkapalat, oli ohje mikä hyvänsä. 
Joskus niistä on tullut matalia, ei niin hyviä. Joskus ehkä koviakin tai tomusokeria on ollut liian vähän. Aina ne silti vaan maistuu!

En ole aikoihin leiponut oikein mitään ja nyt kun sain tuon yhden pakastimenkin tyhjennettyä vanhoista ja sulatettua, päätin tehdä siitä leipomispakastimen. 
Ja jostainhan se pitää aloittaa, joten mokkapaloista.

Tämän muhkean ohjeen löysin täältä.




Ohje oli selkeä, nopea ja todella helppo valmistaa. 
Minä tein piirakan kuitenkin varmuuden vuoksi 50cm levyiselle pellille (vanhempi uunimalli), kun ajattelin että uudemmalla pellillä leviää pian ja tulee matala. Ehkä se olikin hyvä niin. 

Kuten huomaat, malli on todella muhkea ja korkea. Täytettä on reilusti.
Ohjetta voi suositella kyllä hyvin vaikka kesän juhliinkin.




Tämän päivän ohjelmaan kuuluu uuden Kärcher-höyrypuhdistimen testausta kylpyhuoneeseen ja saunaan... Niistä lisää vaikka huomenna.

Herkullista päivää, Sinulle!


2 kommenttia:

  1. Upean korkea mokkapala pelti. Tuota minäkin aion kyllä kokeilla. Minulla oli nuorena tyttönä ohje, josta tuli tuollainen korkea, mutta olen sen hukannut.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin vastavierailulla. Olipa mukava, kun sinäkin tulit tänne. :)

      On aina mukava tutustua uusiin blogeihin.

      Poista

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!