Pihaideoita Pinterestistä

Onko sinulla tapana etsiä netistä kuvien avulla uusia ideoita sisustukseen, pihaan tai johonkin muuhun? Minä käytän hyvin paljon niin tietokoneella kuin puhelimella selailtaessa mm. Pinterestiä, minne on mukava myös tallentaa löytämiään kuvia omiin kansioihin.

Niihin voi sitten palata aina uudelleen, jos on päässyt jokin idea unohtumaan. Joskus olen etsinyt ideoita kampaajakäyntiäkin varten.

Viime aikoina olen etsinyt ideakuvia pihan laittoon, postilaatikkotelineeseen ja vähän tänne sisällekin. Kaikenlaista mukavaa idea löytyy myös neuletöihin. Pinterestistä löytyy oikeastaan aihekuvia ihan mistä tahansa mitä vain tulee mieleen. Tärkeintä on, että kirjoitat sanat perusmuodossa. Esim. neulonta sukat vauva 
Käykääpä kokeilemassa.


Pihahommat eivät ole Villa Emman pihalla edistyneet vielä mihinkään suuntaan. Mutta, ehkäpä kesän aikana ollaan taas jo vähän pidemmällä... ehkä.


Nämä kuvat ovat viime kesältä, mutta aika samalta näyttää tänäänkin.Onko sinulle Pinterest tai joku muu kuvaohjelma tuttu?
Ja mihin käytät niitä?Tuosta sivusta pääset kurkkaamaan mitä ideoita löytyy Villa Emmassa-kuvapankista.

Kommentit

 1. Muuten en juurikaan netissä surffaile enkä osaa etsiä ideoita mutta tää blogimaailma tuo paljon ihania ideoita itsellekin.
  Voi miten ihanat kumpparit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että toisista blogeista saa myös kivoja ideoita. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit