Oma koti, peili minusta? ♥

Huomaatteko, että meille ovat värit tulleet takaisin. 
Jopa vaatteissa musta alkaa tuntua ahdistavalta ja sitä pitää koko ajan vähentää tai peittää jollain värikkäällä. Ihanaa! ♥

Aikaisemmissa postauksissa olen kertonut kirpputoreista ja kierrätyksestä. Jatkan osittain samalla linjalla, mutta jotain uuttakin meille on eksynyt.

Sitä mukaa kun olen laittanut tavaraa kiertoon ja myyntiin netin kautta, niin olen miettinyt ja sisäistänyt sellaisia asioita, miltä meidän kodin piti ihan alunperin näyttääkin...
Sopivasti vanhaa, pienillä uusilla piristyksillä.


Oletko koskaan ajatellut, että kotisi on vähän kuin peilisi. Sieltä näkee mitä sinun mielen päällä liikkuu, oletko levoton, rauhallinen, onko sinun hyvä olla.
Enkä tarkoita nyt sitä, että mustavalkoiset ihmiset on synkkiä... meillä on mustaa edelleen enkä ole enää yhtään synkkä. :D

Itse asiassa joihinkin paikkoihin olen ajatellut jopa lisätä sitä korostamaan värejä.


Usein aikaisemminkin olen puhunut meidän makuuhuoneesta ja sängystä. Sänky on Casablanca-sarjaa ja usein tässä vuosien myötä olen miettinyt, miksi oi miksi meillä on sen värinen sänky?!
Mutta, tähän on tultu!

Mitä et voi poistaa (enkä enää edes halua), korosta sitä!


Uuden maton ja torkkupeiton ostin Kokkolasta Blossomin liikkeestä.

Kirpputorilta yksityiseltä ostamani aidot retroverhot, mistä sain tehtyä verhot makuuhuoneeseen, kodariin ja tv-huoneeseen.


Ystävän tuliainen Ikeasta. Eikö olekin söpö ja meille sopiva! ♥


Ja tässäpä raikas lopputulos!

On väriä, raikkautta ja turha tunkkaisuus on poissa.

Jossain vaiheessa ostan uuden päiväpeiton, kun sopiva osuu kohdalle.

Ja vielä vinkkinä, että aina sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi, vaikka vierailisit sisustusliikkeessä. Uusille hankinnoille tuli hintaa yhteensä n. 45e. Torkkupeitto on laadukas, eikä nukkaannu ja nyppäänny huovan tavoin. Samoin matto on kevyt, mutta laadukas eikä meidän Callekaan saa siitä nostettua loimia ylös... Mitäs tykkäät?


Kommentit

 1. Aivan ihania juttuja ja tuohon mattoon ja tyynyyn varsinkin ihastuin tosi paljon.
  Kyllähän se koti tosiaankin kertoo asujastaan paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans tykkään kympillä. :)
   Kyllä sitä vaan löytää itseään aika paljon näistä tavaroista ja väreistä.

   Poista
 2. Ihana värimaailma. Niin se taitaa olla että oman kodin värit kertoo omasta persoonasta. Itse pidän hillityistä neutraaleista väreistä, jotenkin kun työelämä on menoa haluan kodissa rauhallisuutta. Ympärillä asioita joista pidän. Kivaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli aikaisemmin tuo sama, mutta nyt tunnun pursuavan väriä vähän sinne sun tänne... maltillisesti kuitenkin. :)

   Mukavaa torstaita sinne! ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit