Vihreyttä sisustukseen

Tehdäänpäs tänään tällainen viherpostaus.
Olen nyt innostunut ostamaan muutamia hentoja viherkasveja, joiden hoidossa ei tarvitse olla niin nuuka. Ainoastaan vettä pitää muistaa laittaa, mutta onneksi on tuo vesikannu pöydällä niin tulee lorautettua vettä tämän tästä.

Nyt kesää odotellessa olen alkanut kaipaamaan viherkasveja ja erityisesti tällasia hentoja ja ehkä jokseenkin vanhan ajan tyylisiä kasveja. Sopivat hienosti tänne meidän miljööseen.

Nämä kukkaset ovat löytäneet meille tiensä paikallisesta kukkakaupasta edullisesti. (Sinne jäi vieläkin, jos haluat käydä tekemässä hankintoja...) 


Käyn tekemässä kukkakaupassa aina välillä haaveilukierroksia. Välillä löytyy jotain mukavaa, joskus käynnit ovat vain katselua ja ajatusten vaihtoa.

Samaisesta paikasta on löytynyt myös tuo valkoinen, rottinkinen tarjotin.
Koskaan se ei ole varsinaisessa tarjoilukäytössä ollut, mutta asetelmien alla kylläkin.Uunin päälle vehreyttä antamaan pääsi 2 murattia, jotka olen laittanut vain puiseen kukkalaatikkoon (muovi sisällä) ja pohjalle ruukkusoraa. Kun vain vettä muistaa lisätä, niin kyllä vihertää.


Ja tämä saarekkeen päällä oleva tarjotin taitaa olla viimeisin hankinta kyseisestä liikkeestä.
Ruokakaupan yrttihyllyltä löytyneet sitruunamelissa ja basilika tykkäävät olla tässä, kun saavat vettä ja valoa. 


Tänään kuulin vinkin, että tällainen tarjotin on ostettu myös sohvapöydälle.
Kätevää!


Vihertääkö sinun kotonasi?
Pihalle en ole hankkinut kuin muutaman orvokin. 
Ehkä ensi viikolla, kun kuulemma tulee kesä uudelleen...

Kommentit

  1. Sisällä vihertää, mutta puha odottaa istutuksia. Tänään aion tilata viiniköynnöksen kasvihuoneeseen. Olen kesäkuussa paljon menossa, joten amppelit ostan vasta juhannukseksi. En oikein usko, että mies ja keskimmäinen muistaisivat kukkasia kastella;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit