Päivä Villa Emmassa lapsen silmin ♥

Tänään...
Aamu alkoi klo 7, niinkuin kaikkina muinakin aamuina. Tai ehkä jopa ennen, tai vähän yli...
Sitten me leikittiin aamuhämärässä ja syötiin aamupala. Calle istui pöydässä ennen muita, vaikka se oli jo syöny oman aamupalansa.
Äiti ei syöny tänä aamuna leipää, niin sitten sitä ei väsyttäny.


Sitten me taas vähän touhuttiin ja äiti ois halunnu tehä jotain omia hommia tai ainakin laittaa hiukset, mutta me kuitenkin vaan istuttiin lattialla.

Äiti on laittanu tän huoneen mulle ja vähän vieraillekin. Ja kyllä tätä Callekin käyttää, kun se nukkuu päiväunia. Paitsi, että nyt sillä on "parisängynpäällä-"nukkumiskausi. Sillä on aina kausia, missä se milloinkin nukkuu.

Täällä mää saan toskata niin paljon kun haluan, eikä koko ajan kielletä jostain.


Sitten mää nukkua posotin peräti 3h ulkona! Ja äitee sai sillä aikaa päähänsä vaihtaa tän login asua enemmän omannäköiseksi. On se tainnu sanoa niin joskus ennenkin. 
Mutta, nyt se kuulemma on enemmän Villa Emman tyylinen ja vähän niinku vanhanaikanen. 
Niinku äiti... ainakin joskus.
Ja se halus, että nuo kaikki sen logikaveritkin pääsee tohon etusivulle, kun ei se itekkään ikinä lukenu niitten muitten lokeja, kun ne oli niin hankalasti jossain takana.
Se haluaa, että kaikki on aina niin selevää.

Se on aikonu alkaa nyt taas kirjottaa tänne jottain, kuulemma aina kun mää nukun.


No sitte mää söin puolukoita kupista ja nehän on niiiin maan mainioita! Tais se kuppi pyörähtää siinä vähän nurinpäinkin ja äitee puuttu heti asiaan. Siinähän ne ilosesti hyppi pitkin lattiaa ja ihan mun ympärille.

No, sitte me lähettiin ulos ja koska mää oon kävelly jo ainaski kuukauven, niin mentiin vaan ihan leikkimään ja litsuttelemaan vesilammikoihin. Äiti näytti mallia ja mää tein perässä. Välillä mää pötkähin vaan kahtomaan taivasta ja puita. Äiteekin ois halunnu, mutta se ei kehannu. Sen takki ois kuulemma sotkeentunu. Vaikka se kyllä laitto sen muutenki pyykkiin.


Ja sitte me syötiin ja mää otin jääkaapista semmosen ison kannun, missä oli mummun tekemää omenamehua. Sitä vähä loiskahti kaappiin ja lattialle ja sitte me huuettiin molemmat. 
Mutta, sitte äitille tuli paha mieli kun en mää ymmärtäny, että siellä on mehua. Sitte me sovittiin. Illalla me vielä maalattiin sormiväreillä, kun äitee on niin taiteellinen että se haluaa mullekin keksiä semmosta. Mutta, minusta oli kyllä kivempi maalata vaatteita, mutta ei äiti siitä suuttunu. Maalattiin me vähän paperiakin. Ja jalkoja.
Ja sitte mää istuin pöydällä ja leikin omenoilla.
Äiti kahto vierestä ja sanoi, että oon ihana! ♥Kommentit

 1. Voi miten ihana päivä on ollutkin♥ Osaisipa aikuisetkin noin heittäytyä katselemaan taivasta, olisi vaan ja nautiskelisi näkemästä. Paljon kerkiää päivässä tapahtumaan! Alimmassa kuvassa katsoin vaan että "Voi elämä kun voi olla pienet nappulavarpaat...":)) Mukavaa syksyistä viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus <3 Kivoja kuvia ja ihanaa arkea :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa luettavaa ja mukava katsella hauskoja kuvia.
  Voit laittaa minunkin blogini lukulistalle, näkevät toisetkin sulla ja jos vaikka löytävät minun sivulleni.
  Sinun blogisi on listallani. Kiitos etukäteen, mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit