Etsintöjä jatketaan...


Hei taas! Ette usko, että voi ärsyttää. Kameran laturi on hukkunut tähän meidän kotiimme nyt niin perusteellisesti, että sitä ei löydy puusta eikä maasta! Kaikki epämääräiset kaapitkin on käännetty ja hukassa pysyy. No, se löytyy sitten kun sitä vähiten etsii. Viikonloppuna olisi ollut monenlaista kuvattavaa ja nämä ehdin räpsäistä, ennenkuin virta loppui. :)Eikös olekin aika söpö eteinen! Oven päällä teksti, josta olen maininnut jo aikaisemmin. Harmi vain, kun tässä kuvassa näkyy huonosti. "Kodit ovat sitä varten, että siellä voi säilyttää kaiken onnensa." 
Tekstin olisi voinut laittaa alemmaksi, jos olisi laittamisvaiheessa hoksannut, mutta siellä se nyt on ja pysyy, kunnes pois otetaan. Laitoin rottinkisydämen tekstin alapuolelle, jos siihen paremmin katse sitten osuisi.


Ja tässä armas Calle Aukusti, lempinimeltään Martti kyykistelee uudistuneessa eteisess. Tässä näyttää kyllä ihan siltä, kuin se tekisi tarpeitaan lyhtyyn, mutta onneksi on vain hyppäämässä alas kuvanottohetkellä! :D
Nuo samat tyynythän ovat olleet joskus sängyn päällä. Vallilan kangasta, valmiit tyynynpäälliset.

Olen tehnyt suuren puhdistuksen vaatehuoneessa ja ajatuksena on laittaa verhoja, tyynyliinoja ja somisteita myyntiin tännekin, jahka ensin löydän sen laturin... 
Seurailkaapas sivuja, tuotteet lähtevät huokeilla hinnoilla hyvään kotiin! ;)

Ihanaa viikkoa kaikille!

- Anne-Kommentit

 1. ihanan avara eteinen teillä. uuuuu..en malta odottaa että saat tavaraa tännekkin myyntiin. mieolen NIIN huono ostamaan ylipäätänsä yhtään mitään ihan virallisista kaupoista koska en vaan kerta kaikkiaan tykkää ihmispaljoudesta enää tätä nykyä. helpommalla pääsee netissä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja valoisa eteinen. Hyvää alkanutta viikkoa, Anne!

  VastaaPoista
 3. Kaunis eteinen! Hieno idea ripustaa verho noin....Calle Augusti on ihana♥

  VastaaPoista
 4. Kaunista on ja Calle on mun ehdoton suosikki! Ihanaa viikkoa Annelle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Onpas tänne tullut monta ihanaa kommenttia!
  Ihania tulevia päiviä myös teille, Ystävät!

  Terveisin, Anne

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit