Kaappien kätköistä...Kaappien kätköistä tekee monenlaisia löytöjä. Minulla on nyt kyllä joku kamala siivousvimma. Joka kaappi on putsattava ja epämääräiset vyöryvät kaapinsisällöt ärsyttävät. Sellaisia josvaikkajoskustarttee tai ennyttiedänmihinlaitan- työnnänvaikkatuonne-kaappeja on muuten aika paljon. Tuntuuko tutulta?
Ja loppujen lopuksi se on vain murto-osa kaikesta siitä tavaramäärästä, mitä käytät vuoden aikana.

No, vaatekaapista löysin vielä tällaisen maitokahvin värisen kangaspalan, jonka olen joskus Löytöpalan löytölaatikosta ostanut edullisesti, tottakai. Kangas kahtia ja verhoksi!
Ja lehellä sanottiin, että kaikki tähtikuviot on nyt niin muotia, niin pakkohan sitä on minunkin akkunaan laittaa, etten jää muodista jäläkeen. :D
Siihen oli onneksi verho valmiina.
Jopas tuli taas huoneelle mukavasti uutta ilmettä.

Se on muuten jännä, miten jossakin elämänvaiheessa halua hirveästi väriä, sitten taas toisessa hetkessä ei siedä sitä yhtään. Nyt meillä on valkoinen-beige-kausi, paitsi Callen kamarissa on nyt vihreää piristystä..


Tämän Kevätjuhla-kankaan olen ostanut jo monta vuotta sitten ihan tähän tarkoitukseen ja joskus ollutkin seinällä. Aina keväisin tykkään ottaa sen uudelleen esiin piristämään. Tässä on minusta sitä jotain!
Näin maaseudulla asuvana nuo lehmät on aina olleet tärkeitä, vaikkei niitä omassa pihassa tällä hetkellä olekaan. Onneksi naapurissa vielä on. :)


Kaikenlaista verhoa on vielä menossa uuteen kotiin. Harmi kun kuvaan ei saa ikuistettua täysin verhon kuoseja...Muistakaan kurkistella Myytäviä tuotteita, jos kaipailet kevätkotiisi jotain edullisesti. Jokos se kohta on Pääsiäinen?

Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

-Anne-

Kommentit

 1. Hienosta sopii tuo tähtikuvioinen kappa tuohon....)

  VastaaPoista
 2. Verhot on hienot :)
  Minunkin pitäsis taas alkaa siivoamaan kaappeja..just niin kuin sanoit josehkäsittenkintarviikaappeja on meillä koko kämppä täynnä..miten sitä aina vaan kertyykin kauhia määrä kaikenlaista mitä ei oikeesti tarvi.kait sitä omaa jonkin asteisen hamstrauksen :)
  Mukavaa siivouspäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset verhot ja olohuone!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Minä olen nyt ottanut ihan sydämen asiaksi tyhjentää yhden kaapin kerrallaan ja yllättävän helposti se nyt tuntuu käyvän. Mutta... aina löytyy sellaista, mille ei keksi paikkaa tai MITÄ MÄÄ TÄHÄN KAAPPIIN NYT LAITAN? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit