Feng shuit kohdallaan...

No niin, kuten huomasitte kameran laturi löytyi... kaapista... :D
Ja kuvia on räpsitty, niin myytävistä kuin muustakin.

Pyöräytin taas sänkyä toiselle seinälle. Alan oikeasti kohta uskoa, että tuolla sängyn paikalla meidän makuuhuoneessa on joku tarkoitus, kun jälleen kerran, kun laitoin sen seinälle, missä se oli... niin nukuin niin huonosti ja mieheni on valittanut samaa...

Ja patjathan meillä on aivan plösöt, mutta alan silti uskoa, että siellä alla tai ainakin lähellä on vesisuoni tai joku, mikä vaikuttaa unen laatuun... :D Mieheni vitsailikin, että onhan siihen vesiputkeen peräti toista metriä, kun tekninen tila on seinän takana...

No, katsotaan nyt miten tällä seinällä Feng Shuit kohtaavat. :)


Löysin vaatekaapista harmahtavan verhon, minkä olen ostanut ensimmäiseksi jouluksi keittiön ikkunaan.. ja sehän oli liian lyhyt. Katsokaapa miten hienosti se palvelee tässä. Otanpa siitä joku päivä lähikuvan. Oikeastihan se on sellainen rullattava verho, mutta kun ei löytynyt riittävää rullaa niin kiedoin vain rusetit. 


Ja sängyn värikään ei enää häiritse, kun siirsin sen toiselle seinälle. Huomaatteko, että yöpöydät ovat muuttuneet keittiön tuoleiksi... ja keittiön pöytä sai parikseen ne vanhat tuolit. 
Kätevää, eikö totta!


Kauniita unia odotellen, Anne

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin tykkään, siirsin ne joulun jälkeen yövaloiksi ja hyvin toimivat tässäkin tarkoituksessa. Eivät ole liian jouluisen näköiset. Voisihan ne vielä spreijata valkoiseksi, mutta ovat nyt vielä kultavärityksessään. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit