Kevätajatuksia

Viimesiä viiään, osastopäiviä nääs... Ja onhan se kuulkaas huippua, näin aikuisena huomata, että minähän ossaankin jotakin- sellaista, millä on oikeasti vaikutusta toisen terveyteen, voimavaroihin ja elintoimintoihin.

Huikeeta! Nyt en yhtään häppeis lähtiä hommiin vuodeosastolle. :) On kuulkaas semmonen kokemustausta jo takana. Ja kaikista ihanimman kiitoksen olen saanut kuulla näinä kahtena päivänä. 
" Missä noin ystävällisiä ihmisiä asuu?"
" Kiitos, sinä olet sitten ihmeellinen!"
"Milloin lähdetään taas päiväkävelylle?"
Ja sokerina pohjalla, yksi sotaratsu lausui minulle kauniin rakkausaiheisen runon!
Ja sanoipa myöhemmin vielä, että nyt kun kuulus musiikkia, niin pistettäs valssiks! :)

Elämä on ihanaa! Kaikista suurimman kiitoksen, kauneimman hymyn ja hersyvän naurun kuulen aina ikäihmisiltä. Me nuoremmat, olemme kyllä kiitollisia- mutta osoitamme sen eri tavalla.

Nämä on taas näitä minun haaveita paremmasta tulevaisuudesta... katsokaapa tätä menneisyyden kuvaa... joskus pala historiaa voisi tuoda muutoksia nykyaikaankin...Mutta, se vanhuksista ja hoitotyöstä... 

Sen, mitä kotona olen ehtinyt olemaan... pieniä sisustusideoita on pukannut ja monta on vielä varastossakin... Tässä sinulle muutamia ideoita!Ja näin se maailma muuttuu, Eskoseni!

Pari päivää sitten oli lunta ja tänään voi jo kopostella kevätkengissä.


Ja ihan pakko on vielä lopuksi laittaa kuva minun rakkaastani!
On se ihanaa, kun äitee on kotona! :)


Ihanaista iltaa, Ystävät!

-Anne-

Kommentit

 1. Olipa iloinen postaus :) Kyllä elämän yksi suurista rikkauksista on päästä vuorovaikutukseen eri sukupolvien kanssa ♥ Kauniita sisustusjuttuja sinulla, ite olen alkanu monta juttua jo tammikuussa , ehkä kohta saisin jotain valmiiksikin että pääsisin niistä postailemaan ! Ihanaa iltaa ja viikonloppua sinullekin ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan positiivista ajattelua ♡ Teet hienoa työtä :-)

  VastaaPoista
 3. Voin kyllä kuvitella sinut työssäsi, IHANA ANNE <3
  Mukavaa viikonloppua ja Callelle(kin) halit <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit