Arvonnan voittaja!

Yksikin arpa riittää... Upean kirjan voitti  Me Wämili!!

Lämpimästi Onnea!


Täällä päivät ja välillä yötkin ovat menneet lähes tulkoon töissä. Ensi viikonloppuna odottaa vapaa viikonloppu. :) Toivottavasti ilmoja piisaa sinne asti.

Tämän illan myrsky meinasi viedä minut mennessään... Työmatka pyöräillen ihanassa säässä verkkaiseen tahtiin kiristyi viimeisellä puolella kilometrillä hiekkamyrskyyn, väistellen risuja ja muuta roskaa. Ehjänä pääsin onneksi perille, vaikka oli siinä taas varmaan rivitalon väelle katsomista, kun porhalsin huivi liehuen pyörällä ja vauhtiakin oli yli sallitun. :D

Mutta, onneksi ilma on nyt rauhoittunut ja aamu alkaa kohta sarastamaan.

Ihania tulevia päiviä, Sinulle!

-Anne-

Kommentit

 1. Paljon onnea kirjavoiton saaneelle, ihana kirja varmasti.
  Onneksi Anne pääsit perille turvallisesti, just kirjoitin blogiini jollekkin ettei meillä ollut satanut yhtään mutta illan telkan kattelu loppui lyhyeen kun ukkonen jyrisi...no sitten se loppui ja laitoin taas telkkaan piuhat takasin, niin eikös se ukkonen tullut uudelleen jytäämään..eli menin sit nukkumaan kun otan aina tietsikan, telkan ja mikron pois seinästä ukonilmalla..

  VastaaPoista
 2. Onne voittajalle :)
  Onneksi kaikki hyvin, loppu hyvin :) Meilläkin oli melkoinen myräkkä ja vettä tuli lievästi ilmaistuna runsaasti, tänään varmaan vihertää :)) Mukavaa viikkoa Anne ja sääennusteen mukaan sullekin ja vapaapäiviksi piisaa aurinkoa ja lämpöä!

  VastaaPoista
 3. Minulla on myös tuo kirja hyllyssäni, se on aivan ihana. Kyllä sitä lämpöä vielä viikonlopullekin riittää!

  VastaaPoista
 4. Kiitokseni <3

  Huih,onneksi pääsit ehjänä perille!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle ja hyvää kesää! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit