Tädin turinoita

Hei Ystävät!
Täällä on taas tapahtunut yhtä ja toista. Monenlaista ajatusta on pyörinyt päässä ja uusiakin visioita pukannut. Viikonloppu hurahti nopeasti tätin kullanmurujen parissa. Tätin luonahan tehdään ja syödään kaikenlaista extraa ja ollaan vähän niinku lomalla. :) Silloin ei pingoteta, eikä tehdä kaikkea niinkuin kotona. 
Eikös se ole tädin oikeus ja velvollisuus. :)

Minulla itselläkin on täti, jonka "extrahuomiota" muistan vielä näin aikuisenakin erittäin lämmöllä. Tädin lähettämät paketit olivat kaikista parhaimmat ja kun ne sisälsivät yleensä aina jotain pientä kivaa, mitä meidän maalaiskunnasta ei ollut mahdollista ostaa. Ja mikä hauskinta, olen "perinyt" samanlaisen käsialan kuin tädilläni on ja vaikka olenkin tällainen punkero, niin tädin ihanaiset vaatteet (joita hän on laittanut kiertoon) ovat juuri minun tyylisiä ja sopivat tälle nykyiselle kropalle mainioisti! Muutamia kiloja kun vielä pudottaa, niin käyvät kuin nenä päähän! Suuri kiitos niistä! :)


Tämä täti kävi lasten kanssa ostoksilla (ilman kiirettä ja kaikki saivat katsella ihan rauhassa, mitä halusivat ja mitä olivat sopineet ostavansa.) Mukanahan meillä oli 3 pienemmän ja yhden isomman naisen lisäksi pieni poika, joka jaksoi todella kärsivällisesti kiertää kaikki putiikit eikä narissut mistään missään vaiheessa. :)
Hieno mies!

Ostosten lomassa kävimme myös pitsalla. Sitten kotiin tullessa täti keitti reilun kattilan nakkikeittoa ja illalla lämmäytettiin sauna. Pieni mies kävi suihkussa, mutta hienot naiset saivat käydä rauhassa Spassa kynttilänvalossa ja ihanissa tuoksuissa, tottakai!

Saunan jälkeen odotti yhden lapsen toivomusten mukaisesti ranskalainen iltapala, mistä ei ole nyt kuvaa...
Patonkeja, juustoja, kinkkua...
Poppareita, sipsejä, hiilihappokoneella tehtyä limsaa...        Aamulla tätin silmätkin rävähti auki jo ennen 8, kun alkoi kuulua iloista naurun kikatusta.
Aamupalalla jokainen sai tehdä voileipägrillillä paahtiksista herkkuvoileipiä... se on aina meidän bravuurinumero, kun ovat yökylässä...

Eilenhän meillä oli aivan talvinen keli ja vaikka lunta satoi taivaan täydeltä, pienimmät puhalsivat saippuakuplia takaterassilla! :) Päivä kului nopeasti syöden, Blokus-peliä pelaten ja tädillä pesukoneet pyörien taukoamatta. Mummukin pääsi Blokus-peliin mukaan ja Papalle esiteltiin lumilintuja, kun tulivat käymään päiväkahvilla.


                      Päivän kruunasi tietenkin herkullinen päivähetki kera tätskän plättyjen!

Hiljaisuus saapui taloon iltapäivällä ja vähän aikaa kaikki olivat ihan tootiskoja, että mitäs nyt tehdään. :)
Callekin veti unta koko illan, kun päivällä piti seurata lasten touhuja ja pikkuisen piti olla mustasukkainenkin, kun kaikki huomio meni (sen mielestä) muille. :)Lopuksi vielä kahden päivän kuvat...eilen ja tänään...


Mukavata iltaa! 

-Anne-

Kommentit

  1. Jokaisella tädin kullanmurulla pitäisi olla tuollainen täti. Kullanmurujen äiskä ja iskä saa rauhassa rentoutua kun tietää, että lapsoset hyvässä hoidossa ja huolenpidossa....

    VastaaPoista
  2. Säpäkkää menoa ollut siellä! :-) Ja varmasti lapset nauttineet joka hetkestä ♡

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit