Missä työ ootta?

Ihmettelen, kummastelen...
Missä työ oikein ootta? ;)

Ehkä pihahommissa, marjametsässä, auringonpaisteessa, syyssateessa...

Täällä olen ja kaipaan teitä, Ystävät!


Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani!

Kaipailen myös sisustustarran voittajaa... Josko hän mahtaisi nähdä tämän viestin?

Kaivaten, Anne

Kommentit

 1. Hei, täällä ollaan Anne:-)
  monet meistä varmaan ovat vielä kesälaitumilla, mutta palaavat varmaan juttujesi pariin myöhemmin:-)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan! :) Ulkona tulee oltua kaikki illat töiden jälkeen, hommia piisaa. Varmaan muutkin ovat niin paljon vielä pihalla kuin mahdollista, otetaan kesästä kaikki vielä irti kun voidaan. Kunhan ilmat viilenee, on aikaa enempi olla sisällä blogeja lukemassa. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on jäänyt blogimaailma ihan hunningolle kesäaikana, mutta eiköhän se tästä taas lähde! :-D

  VastaaPoista
 4. Hiljaiseloa on minullakin..siis blogin suhteen, tytär toi vaatekankaita ja saumurin joten ihanaa kun saa taas ommella vaatteita pikkuisille ja vähän isommille eli mies halusi myös T-paitoja..näki kuvan hupparista ja sellainenkin oli hänen toivelistalla..no pikkuhiljaa niitä valmistuu..verhokappaa olen ommellu ja sit maalattiin pirtinpöytä valkoosella..
  Nyt jaksaa taas touhuta kun ilmat viileni...hmmm olen tässä mietiskellyt et pnkohan värimaailmani liian vaaleanpunainen joten sitä karisnut pois...ja otin myös vuodekatoksen pois makkarista aikansa kutakin...nyt on etsinnässä kuormalavat sängynpäädyksi saisi laitettua sit siihen yövalon..kun seinään ei sitä viitti laittaa kun tuloo taas reikiä..Nyt on hiven sellainen seesteisempi aika kyllä mie täällä käyn..ja toinen asia mikä nyt jarruttaa on se et mie hukkasin kameran, siivoilin ja enhän mie muista mihin sen laitoin siinä touhutessa. yleensä se on siinä tupakaapissa tai tietsikka pöydän laatikoissa vaan nyt ei löydy niistäkään kameraa, joo tiedän et se löytyy olisi meinaan postattavaa :)
  Kyllä sen huomaa kun on kesä et blogit hiljenee..ja sitten kun arki normalisoituu niin sitten on enempi kuhinaa myös blogeissa..
  oikein mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit