Metsän rauha

 Hei pitkästä aikaa!
Yövuorot ovat taas menneillään ja ajatukset huopaavat ja soutavat suuntaan ja toiseen. Haluanko, jaksanko, mitä oikeasti haluaisin tehdä...
Yöllä sitä on aikaa miettiä, joskaan ideat eivät välttämättä aamun valossa enää ole yhtä hyviä.

Asioita on silti hyvä pohtia.

Itse olen taas miettinyt oman elämän tärkeyttä. Sitä kannattaako kulkea sumussa ja miettiä, miksi teen tätä. Miksi huomaan aina olevani lopulta samassa pisteessä.

Mutta, asioilla on myös aina toinen puoli. Kun asioita pohtii, huomaa että näin piti käydäkin. Nyt voin nähdä asian taas eri valossa ja ovet voivat aueta taas uusille asioille. Niille piti antaa vain tämä aika.

 Siitäpä aasinsiltana kerron teille, kun päivällä minua alkoi itkettää. Vaikka yritin purra hammasta ja pyyhkiä silmiä, itkua vain tuli. Enkä oikein itsekään tiennyt, mitä lopulta itkin.

 MUTTA, lopulta huomasin että itku olikin puhdistava ja sen pitikin tulla. Kaikki se väsymys, katkeruus ja paha olo tulivat pois. Tuumasin, että nyt keitetään hyvät kahvit ja tehdään jotain mukavaa!

Päätimme lähteä metsään ja arvatkaa mitä sieltä löytyikään...


Puhdistavalla metsäretkellä puhdistui niin mieli kuin metsäkin... Sieniä löytyi lopulta niin paljon, että ämpäreiden lisäksi Kätevä Emäntä riisui alimmaisen paitansa ja teki siitä sienikassin!


Pahoittelen kuvan laatua, puhelimessani ei ole hyvä kamera.

Ja tiedättekö, se Voimaväri on muuten totta! 

Ihanaista viikonalkua, Murut!

Kommentit

 1. Ihanaa viikkoa sullekin Anne<3
  Metsä on kyllä niin rauhoittava paikka ja kiva kun löysit sieltä syötävääkin!
  Välillä on hyvä myös tuumailla...

  VastaaPoista
 2. Metsässä kyllä mieli lepää, ja itkeminen helpottaa ♡ Meilläkin on maisteltu jo syksyn sieniä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienet on kyllä hyviä, täällä on jo ämpärillinen suolattu. :)

   Poista
 3. Itku on monesti hyvästä...itse olen varsinainen itkupilli...:))

  VastaaPoista
 4. Joskus vaan asiat ja ajatukset pakkautuvat johonkin mielen perukoille ja tuntuvat paisuvan sitä isommiksi mitä enemmän niitä "jauhaa" mielessään. Yksinäisissä hiljaisissa yövuoroissa on aikaa käydä läpi kaikki mahdolliset mieltä painavat asiat, mutta onneksi myös niitä elämään voimaa antavia ihania asioita. Nyt syksyn aurinkoisina kesäisinä päivinä ei voi muuta kuin nauttia tästä ihmeellisestä väriään vaihtavasta luonnosta, varsinkin kun reilu
  viikon loma alkamaisillaan. Luonnosta todella saa voimaa ja mielenrauhaa silloinkin kun mieli maassa ja päässä
  myllertää! Asioillahan on aina tapana järjestyä tavalla tai toisella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa sinulle, Aila!
   Se on totta, että luonto antaa voimaa monella tapaa.

   Poista
 5. Voi sua <3 Olet varmasti hyvin herkkä ihminen. Itku puhdistaa! Sinä onnellinen olet saanut ihanan sienisaaliin! Minä kun en metsään ole joutanut mennä ollenkaan, kun on niin hirveen kiirus aina. Kivaa maanantain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, vielä ehtii! Puolukatkin näkyvät olevan nyt yksinpaikoin ja suhteellisen helposti löytää.
   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 6. Ihana kun kirjoitit tämän postauksen. Olen pitkään miettinyt että uskallanko kirjoittaa ei niin iloisista asioista, nyt voisin uskaltaakin. Itsellä on ollut itkuinen kesä ja syy varmaankin aika loppuunpalaminen, onko se nyt voitettu tai voitonpuolella? En tiedä, aika sen näyttää. Monesti itkettää ja olo on yksinäinen,itku helpottaa ja joskus ei. Hurjana haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Ja tervetuloa lukijakseni!
   Minäkin mietin aikaisemmin, että mitä uskallan ja kehtaan kirjoittaa. Sittemmin olen rohkaistunut ja ajatellut, että rehellisyys on parasta. Kertoo asiat niinkuin ne ovat. Olen muutenkin suora ihminen, joskaan ihan kaikkia mielipiteitäni en täällä kirjoita... :D Mutta, nämä tunneasiat ovat minusta monelle niin tabu. Niistä ei uskalleta puhua ja näytetään päällepäin vain kauniita kuvia ja ajatuksia. Onhan niitä minullakin, mutta kuvien taustalla on yleensä joku ydin.
   Kiitos kauniista kommentista! Tästä on ilo jatkaa.
   Ja oikein kovasti voimia sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit