Onnistunut päivä!

Eilinen Peräkamarikirppispäivä onnistui yli odotusten!
Myyjiä oli peräti 37 kpl ja mikä parhainta, väkeä tuli myös yli maakuntarajojen kuten oli ajatuksenakin. Myös myyjistä löytyi edustusta naapurikunnista. :) 

Päivän aikana tuli paljon kiitoksia, halauksia ja kädestä puristamisia. Yhtään ainoaa kielteistä kommenttia ei tullut, vaan kaikilla oli suut hymyssä kovasta tuulesta huolimatta.Toisilla kauppa kävi tasaisesti, toisilla vähän runsaammalla vauhdilla. Lastenvaatteet tekivät kovasti kauppaansa, samoin tuoreet leivonnaiset. Omasta pöydästäni kaikki sisustustavarat olivat kiinnostavimmat ja olihan se mukava pakata autoa kotiin lähtiessä, kun tavaraa oli huomattavasti vähemmän.


Ihmiset olivat keksineet erilaisia persoonallisia tapoja myydä tuotteitaan, kuka peräkärrystä, toinen peräkontista... Jollakin oli matto ja toisella pöytä. 
Pöydistä löytyi niin kädentaidon töitä kuin käytettyäkin tavaraa, heinäseipäitä ja vanhoja ikkunoitakin näkyi olevan, vaatteita ja leluja unohtamatta... Jokaiselle näytti löytyvän joku asiakaskunta.'


Ihmiset olivat sen verran innostuneita, että jatkoa on siis luvassa!
Joulun alle olen suunnittelemassa Joulutoria, mihin jokainen saa tulla myymään kädentaidon töitään, leipomuksiaan tai mitä kukakin keksiikin. Olen miettinyt, jos tapahtuman voisi järjestää yhteistyössä Joulunavajaisten kanssa, ehkä jopa jonkinlaisen Jouluviikon merkeissä.

Kaikenlaiset ideat otetaan vastaan ja auttavia käsiä saa tarjota! :)


Ihanaista tulevaa viikkua, Ystävät ja kiitos onnistuneesta päivästä!

-Anne-

Kommentit

  1. Kiva kuulla, että teillä on ollut onnistunut kirppispäivä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun myynti sujui! Kirpparit on niin kivoja toisen roska on toisen aarre. Eikös se sanonta mene jotenkin niin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit