Viikonloppu häähumussa

Kesän juhlat ja suunnitellut viikonloppuohjelmat päättyivät tältä kesältä ystäväpariskunnan hääjuhlaan.

Vaikka häät olivat useamman sadan kilometrin päässä, matka sinne ja takaisin samana päivänä taittui mukavasti turvallisen kuljettajan kyydissä sekä ihanan ystävän kanssa nauraessa ja tuumaillessa.


Häissä on aina oma jännityksensä ja herkistymisensä. Kun virallinen osuus saadaan ohitse, saa luvan hengähtää ja kravatit löysentyvät ja puvun takit lentävät tuolin selkänojalle. Huulipunat jäävät laittamatta, eikä ole enää niin nuukaa näkyikö se vääränvärinen olkain puvun alta vai ei... 

Hääjuhlissa näkee entisiä ja uusia tuttavuuksia, syödään hyvin, nauretaan ja muistellaan.


Minäkin sain häitä edellisenä iltana uuden värin päähäni ja aamulla huomasin, että näistä hiuksistahan  saa jo vaikka mitä... ;) osa kiinni, osa auki... vähän kääntöä ja lakkaa päälle!
Siinä kiireessä jäi kuva ottamatta, mutta laitanpa tukan tällinkiin joku toinen päivä uudelleen, niin näette mitä kaikkea voi saada aikaiseksi. ;)

LÄMPIMÄSTI VIELÄ ONNEA RIIKKA JA TUOMAS! 

Peeäs; Calle Kamarissa taas lisää myytävää!Kommentit

 1. Ihana blogi :)
  Häät on juurikin siksi ihana juhla kun se on sellainen kokonaisuus, siinä juhlitaan alusta lopppuun saakka ja ihan kunnolla. Omat häät oli ne täydellisimmät mutta monia muitakin mielettömän ihania häitä olen saanut käydä juhlimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanni!
   Tulin ja jäin blogiisi vastavierailulle! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit