Hiusterapiaa

Ensinnäkin KIITOS taas ihan hirmuisesti ihanista kommenteista!
 Uusia lukijoitakin on tulla tupsahtanut meille, joten tervetuloa matkalle mukaan!
 Kirjautuneita lukijoita on jo 101!! Ja monia muita sivuilla kävijöitä on päivässä pitkälti toista sataa. Aikaisemmasta postauksesta varmaan huomasittekin, että hiukseni ovat vähän venähtäneet. ;)
Ja olipa siellä laitettua vinkkiä myös seuraavasta aiheestakin... Saamanne pitää...

Eli tosissaankin... minulla on hiustenpidennykset!


Muistatte varmaan, kun olen tuskaillut tämän pääni kanssa jo pitkän aikaa. Kasvattanut, lyhentänyt, kasvattanut jne. Ja hermojahan se todella vie... Aina on joku ärsyttävä välivaihe menossa.
Pitkään mietin näitä pidennyksiä ja näyttävätkö "tekotukalta" ja pönköttävätkö ja ja...

Tästä tilanteesta lähdettiin. Ensimmäinen kuva maaliskuulta 2014.
Kesällä oli muodissa fiftarityyli ja siitä tykkään edelleen.
Heinä-elokuussa hiukset alkoivat olla jo sen mittaiset, että ne sai ihan nipin napin kiinni erilaisin verukkein. Syyspuolella hiukset olivat jo saparolla ja edestä niin pitkät, että niitä sai rullailla pois silmien edestä.Ja siitä se vaan sitten lähti! 
Istuin yhtenä päivänä luottokampaajani tuoliin ja yhtäkkiä huomasin luvanneeni itselleni hiustenpidennykset. Voin kertoa, että minua epäilytti koko asia siihen asti, kun pidennykset olivat päässä! :D Ei sitä oikeasti voi kuvitella, miltä sitä itse näyttää pitkähiuksisena. 
Pidennykset ovat kiinni ns. teippipidennyksellä. Pidennykset värjättiin samaan sävyyn kuin omat hiuksenikin. Oman värin saan pidettyä tasaisena sävyttävällä tuotteella. Jossain vaiheessa tyveä joutuu värjäämään. Pidennykset pysyvät hyvin n.2kk, minkä jälkeen ne otetaan pois ja asetetaan uudelleen jo kasvaneeseen tyveen. 
Pidennykset ovat aitoa hiusta, eivät siis ole kertakäyttöiset.


Nämä eivät paina, nipistä eikä kiristä mitenkään. Eivät tunnu raskaalta eivätkä aiheuta mitenkään päänvaivaa. Pidennyksiä varten ostin oman harjan, jolla voin laittaa koko kampauksen pidennyksiä vahingoittamatta. Pidennykset eivät myöskään näy hiuksistani.Vaaleissa hiuksissa saattavat näkyä paremmin.


Takaa hiukseni ovat nyt aika lyhyet, vähän niinkuin Victoria Beckhamilla aikanaan. Tässä kun olen miettinyt, niin saatanpa ottaa pidennykset jossain vaiheessa myös tuonne taakse. Mutta, se onkin uusi vaihe sitten se. Enpä olisi uskonut, että hiusten laittaminen on aamuisin ihan todella paljon nopeampaa. Aikaisemmin kun heräsin, hiukset olivat joka puolelta pystyssä! Nyt kun herään, niin hiukset "töröttävät" päältä vähän, mutta pääosin harjauksen jälkeen ovat ihan hyvät. Toki tässäkin mallissa hiukset täytyy laittaa, mutta "pystyn" olemaan vähän aikaa ilman laittoakin. :)


Nyt aluksi minulle laitettiin pidennykset vain sivulle eli 2 kummallekin puolelle. Sillä saa jo ihan kivan tuntuman ja edestäpäin katsottuna näyttää, että on pitkät hiukset. Olen jo niin rakastunut näihin, etten taida pois luopuakaan... Ideanahan tässä on se, että kasvatan omia hiuksiani pidemmäksi ja pidemmäksi...Edestä jos oikein tarkkaan katsoo ja pidennykset sojottavat vähän väärään suuntaan, näkyy omaa lyhyempää hiusta takaa, mutta hiukset saa kyllä hyvin aseteltua niin, ettei näy. Sivusta katsottuna hiukset "pidentyvät" eteenpäin. (Tässäkään kuvassa omia hiuksia ei näy takaa lainkaan.)

Voin kyllä suositella pidennyksiä kaikille ja kannattaa ehdottomasti valita sellainen kampaaja, joka on tehnyt pidennyksiä paljon ja osaa kertoa niistä enemmän. Itsekin luulin, että näiden kanssa on hirmu vaativaa olla, mutta ei suinkaan! 
Eikä dollarin kuvatkaan pyörineet silmissä, kun aloitin näin pienillä ratkaisuilla. ;)

Lämmin kiitos Helille! ♥Minä olen aina hyvin kriittinen omasta ulkonäöstäni ja milloin mistäkin ongelmasta, minkä kuvat mielestäni paljastavat. Näiden avulla olen oppinut pitämään itsestäni vielä enemmän. ♥Onko sinulla kokemusta hiustenpidennyksistä?


-Talvisin terveisin, Anne-
Kommentit

 1. Ompa kyllä hyvän näköset, ei ois arvanu, jos et ois kertonu. Mutta kiitti kun kerroit noin selkeästi nuista, meillä tyttärellä on aikoinaan tuomoset olleet! Itsekin hiukset nyt kasvuvaiheessa, kun yritän myöskin kasvatella pois lyhyestä mallista, minunkin kampaaja tässä tuomosia esitteli, ihanaa helppoutta meille naisille. Pian mulla on aika toisiin pidennyksiin, menen nimittäin ripsien huoltoon, eli ripsipidennyksiä voin kans suositella, helpot ja ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari!
   Nämä on kyllä omastakin mielestä tosi hienot ja luonnolliset. Voin ihan rennosti maata sohvalla eikä tarvitse pelätä, että irtoisivat mitenkään.

   Ripsien pidennykset minuakin kiinnostaisivat, mutta nyt täytyy vähän kerätä rahaa. ;)

   Poista
 2. Nätti tukka <3 minäkin haluaisin kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
 3. No WAU, sopii kyllä hyvin! :-) Itselläni ei ole koskaan ollut, vaikka yksi ammattini kampaaja onkin! :'-D

  VastaaPoista
 4. Oi onpas tuo hiusten pidennys muuttunut siitä kun kerran laitatin omaan päähän kokonaan oli sit pitkän pitkä tuuhea tukka ne tehtiin jollakin raudan kanssa eli joku sinetti tuli siihen..oli ne jonkun puoli vuotta ihan ok,t mutta sitten niitä alkoi lähteä ja otin ne itse pois..
  Nyt minulla on tosi pitkä tukka joten pidennystä ei tarvitse, en ole leikkuuttanut tukkaani kuuteen vuoteen, tyttäreni leikkaa latvat takaa mie leikkaan ite otsiksen..Kyllä tuo hiustenpidennys antaa uutta ilmettä ja sopii sinulle hyvin onneksi on näitä juttuja jos vaikka muutaman tupsun laittaisi itsellekkin tuuheutta antamaan :)

  VastaaPoista
 5. Tulipa hyvän näköinen! Itselläni on ollut pidennys vain kerran ja tykkäsin kyllä. Oli helpompi kasvattaa tätä nykyistä leijonanharjaa, kun ei tarvinnut odotella luonnollista kasvutahtia. Nyt omaa tukkaa on tosiaan piiiiitkästi ja tykkään edelleen. Tästä saa sekä arkeen että juhlaan helposti kampauksen:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit