Joulunavajaisia ja jälkitunnelmia...

Hei pitkästä aikaa!
Täällä on viime kirjoituksen jälkeen tapahtunut yhtä ja toista...
Mutta, niistä voit lukea tuolta lopusta.

Perjantainahan meillä järjestettiin YrittäjäYhdistyksen toimesta Joulunavajaiset, missä minä ja Opiston Yrittäjyyslinjalaiset olimme mukana pitämässä myös Joulutoria.

Päivällä teltat pystytettiin, myyjät asettelivat pöytänsä ja Joulutori avautui...


Joulutorilla oli myynnissä mm. leivonnaisia, havutöitä, kädentaidon töitä, pelejä, sepän tuotteita, kosmetiikkaa, koruja...Paikalle olimme saaneet myös Korvatunturin pukin!
Kauppa kävi vilkkaasti ja väkeä riitti runsain määrin. Tarjolla oli päähineitäkin jokaiseen makuun. Joulunavajaisista löytyi myös monenlaista eläinystävää... koiria, hevosia, poro...
Kauppiaat olivat somistaneet näyteikkunansa joulun tunnelmaan.


Kyläparkista löytyi MLL:n joulukuusi, mistä saattoi valita yhden joulupallon.
Pallossa luki esim.  "Tyttö 8v"

Minusta tämä on ihana idea ja itsekin olen joka vuosi tähän osallistunut. Puun ideana on olla hyväntahdon joulupuuna, jolloin myös vähävaraisten tai apua tarvitsevien perheiden lapset saavat lahjansa. Joulunavajaisissa oli arviolta n.500 ihmistä, mikä on ihan huikea luku näin pienelle kylälle!


Vanhan ajan tunnelmaa meille antoivat myös Tiernapojat...Minun piti pitää Joulunavajaisissa vain avajaispuhe, mutta tilanteiden tuomana juonsin koko avajaiset. Hyvinhän se meni eikä asiaa ehtinyt edes jännittää.


On asioita, joista tuli palautetta (rakentavaan sävyyn). On asioita, joihin en voinut vaikuttaa. On myöskin asioita, joita kokeiltiin...

Jatkosta en osaa sanoa, mutta viestejä viedään eteenpäin. :)

Ja sitten niihin omiin tunnelmiin...

Minulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että olen altistunut nyt niin pahasti sisäilmaongelmiin etten voi työskennellä enää siellä paikassa mihin menin. Työskentelen joitakin päiviä muualla (missä ei ole sisäilmaongelmia) ja muut päivät olen sairaslomalla.

Kaikeksi lisäksi sairastuin su-ma yönä kovaan vatsa-/kuumetautiin, mikä on riepotellut lähipiiriämme toden teolla. 
Vähän meinaa jo sinni loppua, mutta eteenpäin on vain katsottava ja uskottava että näillä kaikilla on joku tarkoitus.


Tästä noustaan! :)

-Anne-


Kommentit

 1. Voi kun kurjaa tuo sairastelu, toivottavasti pian tauti talttuu! ♥
  Ihan mahtavat joulunavajaiset siellä olleet, ja hienoa että niin moni osallistui! :-)

  VastaaPoista
 2. Pikaista toipumista sinulle, Anne! ♥ Nuo sisäilmaongelmat on tosi ikäviä; toivottavasti asiat järjestyy. Ihanan tapahtuman olette järjestäneet; olet sinä melkoinen puuhanainen! :)

  VastaaPoista
 3. OIh mikä postaus. Ihana joulutapahtuma ja niin kauniin talviset maisemat. Oulussa on mustaa, synkkää ja rapasta.
  Noi sisäilmaonglemat on yks tän hetken pahin vitsaus ja pelottaa kyllä että saako siitä ikuisen riesan itselleen jos sellaiseen paikkaan kerran altistuu. Meillä töissä yksi jos toinenkin saa oireita, tiloja tutkkitaan, syytä ei löydetä ja oireet sen kuin pahenee. Aivan hirveää.
  Kausisauraudet sinäänsä, voi hitto sanon minä. Olen toista viikkoa sairaana, tän viikon töistä pois eikä oireet tahdo lähteä yskimällä ei lepäämällä eikä näköjään edes kunnon lääkekuurilla. Yöt menee yskiessä, päivät olen ihan haamuna valvotuista öistä. Molemmissa korvissa paha tulehdus enkä kuule toisella korvalla muuta kuin huminaa. Hermot on jo aivan riekaleina tauottomasta hurinasta. Aaarkkkk miksi tällainenkin piti tähän hätään tulla. Tsempit sinne ja koittakaahan parantua <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit