Uudistuneet Joulunavajaiset Reisjärvellä!

Joulunavajaiset pyörähtävät käyntiin uudistunein tuulin 21.11. Reisjärven keskustassa tuoden mukanaan Jouluisen torin ja ihanan iloiset ihmiset!

Tule sinäkin myymään omia tuotteitasi Jouluiselle torillemme klo 16-20. Ovatpa tuotteesi sitten villasukkia, pipoja tai vaikka havutöitä, leivonnaisista ja laatikoista puhumattakaan, ovat kaikki Jouluiset myyjät lämpimästi tervetulleita!

Jouluista tunnelmaa tuo mukanaan tietenkin Joulupukki, tontut,elävät musiikkiesitykset ja Jouluiset puheet sekä taidokkaat näytelmät esittäjineen. Saattaapa joukossa vilahtaa porokin ja monta muuta yllätystä...
Samalla voit kierrellä ihanissa paikkakunnan liikkeissä ja tehdä ostoksia jouluasi varten.

Ota mukaan ystäväsi, iloista mieltä ja tule viettämään mukava ilta iloisissa Joulutunnelmissa Reisjärvelle!

P.S. Alempana tietoa myyjäksi tulemisesta.


HUOMIO JOULUTORILLE MYYJÄKSI TULEVAT!
Joulutori järjestetään ulkoilmassa Reisjärven keskustassa. Myyjiä varten on kuitenkin hommattu katettuja telttoja, joten taivasalla ei tarvitse kenenkään olla. Myyntipaikkasi on ILMAINEN.
Toivomme, että tuot tullessasi OMAN PÖYDÄN, pukeudut lämpimästi ja jouluisesti ja olet myyjänä paikalla KOKO joulutorin ajan (klo 16-20), jotta myöhäisimmillekin ostajille riittää joulutunnelmaa.

Saat somistaa myyntipöytäsi oman tapasi mukaan, joulutunnelmaa kuitenkin ajatellen. Myyjät voivat ilmoittautua minulle viestillä 0400-519404 (en ole aina puhelimen tavoitettavissa, siksi viestillä- että varmasti tavoittaa.) 
Olette kaikki lämpimästi tervetulleita! ♥Joulunavajaisista lisätietoa tulevan viikon aluelehdissä. Ihanaa, kun meitä on iso joukko nyt tekemässä Reisjärveä tunnetuksi erilaisin keinoin ja uudistunein silmin! Hienoa! On huippua olla mukana näin hienossa porukassa!

Nyt vain kaikki mukaan ja houkuttelemaan niin myyjiä, ostajia kuin vierailijoitakin tälle kylälle!
TERVETULOA! ♥


-Anne-

Kommentit

  1. Joulumyyjäiset olisi kyllä nyt ihana tunnelman nostattaja. Ihanaa kun joulu on aivan pian.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit