Hordensiat makuuhuoneessa

Ihanaista perjantaita Ystävät!

Kova viikko on ohitse ja nyt saan luvan hengähtää pari päivää.
Tänään selkäkin kramppasi ja jonkun aikaa piti kulkea toispuoleisesti, mutta onneksi pahin on jo helpottanut. Täytyisi panostaa tuohon patjaan oikein kunnolla, ettei tarvitsisi yöllä nukkua selkä mutkalla... Kumma, kun nukkumisestakin voi tulla niin kipeäksi.

Töiden jälkeen päätin hurauttaa naapuripaikkakunnalle tekemään pieniä viikonloppuostoja ja mukaan paikallisesta K-kaupasta tarttui tällaiset ihanat Hordensiat eli tutummin Hortensiat.

Jotain kummaa on tapahtunut myös värimaailmassa, kun sininen on alkanut kiinnostamaan. Moni bloggaaja on kertonut samaa... Mistähän se sitten lieneekin johtuvan.
Itse olen aina ollut hyvin tarkka sinisen suhteen, mutta erityisesti tämä lempeän sininen sai mieleni iloiseksi ja kukka tarttui mukaan.
Pariksi tietenkin lähti toinen vaaleanpunainen yksilö.Tämän valko-lime-Hortensian olen myös ostanut ruokakaupasta. Tässä vaan alimmaiset lehdet rypistyvät ja kuivuvat, liekö kuivahtanut jossain vaiheessa matkaessaan kaupasta meille. Minä olen yrittänyt sitä nyt hoitaa ja vaalia, että se antaisi iloa pitkään.


Sininen ja vaaleanpunainen kukka antaa väriä harmaaseen makuuhuoneeseen.
Mitä tykkäät?

Tuon rottinkisen pyykkikorin meinasin jo heivata myyntiin, mutta otin siitä Laudry-kyltin pois ja nyt se palvelee säilytyspaikkana yöaikana tyynyille ja peitolle... Tosin en oikein ymmärrä, että siitä huolimatta peitto on aika usein tämän vieressä ja tyynyt siellä sisässä. Ja minäkös inhoan sellaista yli kaiken. Siksi yritänkin kiirehtiä aina etukäteen avaamaan petiä, että välttyisin ylimääräisiltä huokauksilta. :D


Sängynpeite on meillä vähän liian pitkä ja aikaisemmin se vaan ryntättiin jalkopäähän. 
Nyt olen alkanut kääntämään 5 ruudun verran peittoa taitokselle. Näin siihen saa vähän elävyyttä. Mielialojen mukaan voi vaihtaa peittoa, milloin valkoiseksi, milloin harmaaksi.


Mutta, nytpä toivotan teille oikein ihanaista viikonloppua ja nautitaan elämän pienistä hetkistä! ♥Kommentit

Suositut tekstit