Villa Emmassa tapahtuu...

Hei pitkästä aikaa!

Viime aikoina on ollut niin monenlaista ajatusta ilmassa ja kuitenkaan ei oikein mitään tänne kerrottavaa... silloin olen ajatellut, että antaapa ajan kulua. Kyllä tulee vielä sekin aika, kun juttua irtoaa tännekin. Ja nyt sen aika on tullut.Viime viikonloppu meillä meni aivan juhlahumussa. Pääsimme juhlistamaan sairaanhoitajaa, media-alan osaajaa, maajussia sekä laskukoneenkuljettajaa niinkuin mieheni sanoo...
Ja kaiken huippuna oli tietenkin pienen tytön kastejuhla, missä saimme toimia kummin tehtävissä. Lapsi oli meille jo 9 kummilapsi.
Juhlat on aina kivoja ja etenkin lahjojen antaminen. Tällä kertaa lahjan saajat saivat korun, pyyhkeitä ja kukka-asetelman pihallensa toivomusten mukaisesti.
Ensi viikolla juhlitaan sitten kahden kummilapsemme konfirmaatiojuhlia.Villa Emmassa on kuitenkin palattu arkeen ja pihatöihin. Olenhan kertonut jo lukuisia kertoja, että me emme ole VIELÄKÄÄN tehneet pihallemme mitään, vaan ihan rehellisesti sanottuna olemme keränneet rahaa ja yrittäneet ideoida pihaa mahdollisimman mukavaksi.

Viime kesänä kaadoimme monta puuta ja satojahan tähän tontille vielä jäi, että ihan aavaa ei ole vieläkään. Tonttihan on siis hyvin laaja. 
Pihasuunnitelmissa olemme päätyneet siihen, että aletaan piirtää ja kerätä ideoita vihkoon ihankuin taloammekin suunnitellessa. Ei se näytä oikein muuten hahmottuvan. Ja pitäähän sitä oikeasti joku suunnitelmakin olla. Sitä vaan ois niin kaikenlaista ihanaa ideaa, kun olisi rahaa, aikaa ja mahdottoman hyvä ideapankki! Ja tietenkin vielä ne lukuisat talkoolaiset, jotka tekisivät pihan valmiiksi käden käänteessä.

Mutta, elämä hymyilee silti ja siitä on lupa olla onnellinen! ♥

Ja onhan mulla tämä oma työmies. Itse olen keskittynyt tässä puuhommassa pölkkyjen pienimiseen polttopuiksi ja tietenkin riskinä emäntänä puiden kantamiseen, kun mies niitä on kaatanut. 

Mukavaa hommaa. On se vaan eri mukavan tuntoinen olo, kun on tehnyt oikeasti töitä. 


Mutta, mitäs te olette puuhailleet?
Osalla varmaan on jo kesälomatkin menossa. Minulla se odottaa kesäkuun lopulla. 

Peeäs, harmi kun tuossa edellisessä postauksessa tuo video ei toiminut. Olisi ollut niin ihana näyttää teille video tästä meidän maalaiselämästä. Yritän paremmalla onnella uudestaan myöhemmin.Sateista huolimatta, ihanaa iltaa!

-Anne-

Kommentit

 1. Teillä on puuhaa ja juhlia riittänyt :) Täällä vaan otetaan rennosti.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavia kuulumisia teiltä päin ❤️Täällä jo odotellaan heinäkuun alussa alkavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Sullapa on paljon juhlia! MEillä kans rippijuhlat ens viikolla :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee kesät jokatoinen-meiningillä. Toisena on paljon juhlia,toisena ei. Nyt on taas juhlavuosi.😊

   Poista
 4. Ompa ollut juhlia teillä!
  Mukaviahan ne välillä ovat.
  Täälläkin loma alkaa juhannukselta, sitä jo kovasti odottelen:)

  Mukavaa viikonloppua Anne<3

  VastaaPoista
 5. Kummiasiat on ihania. Mekin olimme vasta ristiäisissä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit