Lomalle Ikeaan?


                                                                   Lomatunnelmia...
Vielä huominen töitä ja sitten koittaa viikon loma. ♥
Täytyy sanoa, että en ole tottunut tällaiseen lomailuun joten nyt täytyy ottaa ihan uusi asenne tähän lomafiilikseen.

Illalla olen surffannut erilaisia sisustusideoita mm. Hobby Hallista ja Ikeasta. Katsotaanpa saadaanko aikaiseksi käydä lomalla Ikeassa ja jospa sieltä kotiutuisi jotain kotiinkin...


Uusi mustasävyinen päiväpeitto olisi hakusalla, samoin pirteät tyynyt...
Noista Hemnesin yöpöydistä haaveilen myös...Nahkainen Klippaan miellyttää silmää ja se sopisi hyvin meidän tv-huoneeseen...

Mustaa väriä olen ajatellut lisätä vielä vähän lisää sinne ja tänne...Saapa nähdä mitä lomaviikko tuo tullessaan. Liikuntaa unohtamatta! ;)
Mitäs sinä olet ajatellut puuhastella?


Kommentit

 1. Ihanaa lomaa ❤️ Minulla vielä viikko töitä ja sitten saa heittää loma vaiheen päälle ja Ikeaan suunnataan mekin :) Lasten huoneet vähän fiksataan ja ainahan sieltä kaikkea muuta pientä ostettavaa löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa! Mun ikea-reissu oli niin kiireinen, et paljon jäi vielä ostoslistalle.. Sinne täytyy mennä ajan kanssa! Mulla loma jatkuu ja taidan puuhastella aika pitkälle nyt tekemättömien diy-juttujen parissa. Kerryttänyt niitä lomalle ja nyt ei millään vihtis tehdä.. kaapit pitäisi myös putsata kun parin viikon päästä on torikirppis, jonne ehkä meen myymään. Ei tule ongelmaa siis mitä tekis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Taitaa nyt kuitenkin tältä viikolta se Ikea jäädä, mutta jospa jonain toisena. :)
   Mukavaa lomaa sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit