Eteisaulan maalaisromanttinen muutos

Hei taas Ihanuudet!♥

Ettepä kyllä usko, miten voi ihmisen sydän olla ympyriäisenä ja hyristellä tyytyväisyyttään. 
Meidän koti näyttää nyt meidän kodilta.
No, sitähän minä olen ennenkin hokenut, mutta kyllä minä nyt taidan oikeasti tietää miltä sen piti alunperinkin näyttää. 

Ihan pieniä fiksauksia kun vielä saan tehtyä, niin ai että! 
On se vaan tämä pesänrakentaminen mukavaa aikaa, vaikka kyllä täytyy sanoa että viimeiset kaksi viikkoa meni kyllä niin Punaiselle Ristille, mutta nyt kahden päivän aikana on tapahtunut sitäkin enemmän. Ja voisiko sanoa, että taitaa olla emännän lääkitys kohdallaan, kun nuo sokeritkin ovat taas tasaantuneet, niin johan alkaa pääkopassa raksuttamaan.

Meillä on vielä matkalaisen kanssa yhteistä matkaa lähekkäin vajaa parisen kuukautta, mutta nyt jo hyrisen tyytyväisyyttä että olen saanut tehtyä KAIKKI ne hommat, mitkä olin itselle asettanut tavoitteeksi.

Olen myynyt paljon tavaraa, olen siivonnut, järjestellyt, järkeistänyt ja heittänyt roskiin. Vienyt kierrätykseen ja hoksannut monta muuttujaa tässä matkan varrella. 
Muutama yläkaappi on vielä siivoamatta, mutta niissä ei käy mitenkään vaikka jäisivät niille sijoilleen. Ja ikkunatkin on vielä pesemättä. Luojan kiitos, en kiirehtinyt niiden kanssa. Nyt olisivat ihan samannäköiset kun siitepöly ja sade on niitä sotkenut. 

Haluaisin näyttää teille kerralla kaikki ihanat ideani, mutta aloitan tänään eteisaulasta.
 Tämä on minusta nyt kaunein asia mitä kodistamme löytyy! ♥


Tällä teemalla lähdin myös rakentamaan ja tekemään muutoksia muissa huoneissa.Vanha kaappi on mieheni kodista, arvelisin että 40-luvulta.
Nyt sitä somistaa kaikki kauniit ja tärkeät asiat.


Sivujakkaraksi löytyi urkupenkki, minkä päällinen on nahkaa. 
Ja katsokaapas, miten emännän käsilaukkukin sointuu sisustukseen. ;)


Jos johonkin voi hurahtaa, niin minä olen hurahtanut lankaköynnöksiin. Tämä on jo viides meillä! Edullinen, mutta näyttävä. Lankaköynnökset ostin paikallisesta kukkakaupasta.Ainoat investoinnit tähän muutokseet olivat nuo kukat eli noin 14e. 
Kaikki muu löytyi omasta "valikoimasta."


Kaapista löytyy vanhoja Iittaloita, uutta Marimekkoa, miehen mummun ja papan kihlalahjamaljakko sekä tilan entisen asukkaan eli Emman kengät.
Vanhat kirjat ovat päässeet somistukseen myös. 


Tässä valokuvassa on tilan entinen asukas eli Aate. Kuva on otettu 1920-luvulla Amerikassa. Joitain kytköksiä hänellä on ollut Louhi-orkesteriin, mutta vielä en ole löytänyt mikä orkesteri tässä on ollut kyseessä. Olisipa hienoa, kun joku muukin tunnistaisi tästä jonkun tutun ja tietäisi kertoa aiheesta lisää. Tai onko jonkun muun sukulainen lähtenyt Amerikkaan vuosisadan alussa?

Netti on siitä ihmeellinen, että sieltä voi selvittää ja löytää paljon todella vanhoja asioita ja nimenomaan näistä Ameriikan reissusta. Omalla laillaan kiehtovaakin.Seinälle vaihdoin taulun toisesta huoneesta. Niitä harvoja akvarellitöitä joita olen tehnyt tauluksi asti. Mutta, tykkään! ♥


Vielä sokerina pohjalla... 
Ennen luulin, että mattoja" pidetään" lattialla, niinkuin lapsena vitsailtiin...
Voisiko sanoa, että meillä ei pysy nykyään enää kuin pienet matot.
Meiltä löytyy enää vain 2 isoa raitamattoa ja kaikki muut ovat näitä pienempiä. 
Paljon helpompia ja tuuletuskin hoituu huomattavasti useammin. 


Mitä tykkäsit tästä uudistuneesta ja romanttisesta kodistamme?

Lisää tunnelmakuvia Instagrammissa sekä Styleroomissa. ♥
(löytyvät blogin oikeasta sivupalkista.)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit