Pieniä, mutta niin isoja tekoja. ♥ Uusia järjestyksiä laatikoissa ja kaapeissa.

Lämmintä piisaa, mutta nyt ei valiteta! 
Kyllä tulee vielä kylmä kausi ja sitten on suu mutrullaan kun ei aurinko paista. :)

Hikeä meinaa pukata pienikin ponnistelu, mutta onneksi täällä sisällä voi kuitenkin tehdä kaikenlaista vaikka aika lämmintä täälläkin tuntuu olevan, ilmastoinnista huolimatta.

Meillä on tehty taas pieniä rästihommia ja voi, kyllä se saa aina mielen kirkkaaksi, kun saa tehtyä jotain sellaista mitä on kauan aikonut.

Olen saanut tehtyä nyt kuukauden aikana paljon enemmän kuin vuoden aikana. Ja vielä olisi tarkoitus ehtiä muutama homma tekemään ennen h-hetkeä, mutta onneksi nämä kaikki on sellaisia, ettei niistä tarvitse ressiä ottaa. Mutta, voi kuitenkin olla itsestään ylpeä.

Ja kyllä, olen muistanut myös olla ja levähtää. :)


Muutama päivä sitten sain aikaiseksi siivota meidän kodinhoitohuoneen kaappeja ja laatikoita. Siellä meillä oikeastaan säilytetään vähän kaikenlaista.
Pyykkihuolto, lamppuja, pattereita, mitälie-tavaroita, kissan wc, pakastin, lääkkeitä, toimistotarvikkeita, ompelutarvikkeita, kukkaruukkuja, pääsiäiskoristeita...

Mutta, kaikki ovat sulassa sovussa keskenään ja omilla paikoillaan.

Toisella puolella kodaria meillä on toimisto/apteekki/ompelimo. 
Ja toisella pestään ja lajitellaan pyykkejä.

Muutamaan laatikkoon laitoin nimet Dymolla, mitä mistäkin löytyy. Jonkin verran se tuntui aiheuttavan hilpeyttä mieheltä, joka meillä asuu... ♥
Mutta, jospa se helpottaisi hänenkin arkeaan ja säästyisi muutamalta lisäkysymykseltä. Minulla oli monta sekalaista laatikkoa, mistä en oikein itsekään ottanut selvää mitä niissä oli. 
Viereen roskakori, mihin valikoitui aika paljon tavaraa. Suurin osa löysi kuitenkin oman paikkansa. Ompelulankoja meiltä näyttää löytyvän vähän joka värisävyä, kun vain olisi kankaita mitä ommella... Täytyykin alkaa taas viritellä ompeluinnostusta päälle.

Minun pitäisikin ommella uusi sitterin päällinen ja vähän pieniä tuunauksia.


Lasipurkkien luvattu maa on varmaan meillä. Ainakin monta erilaista lasipurkkia täältä löytyy. Sukkanipsut pääsivät yhteen niistä, josko ne siitä paremmin osuisivat silmään ja menisivät sukkien kera koneeseen.


Talousasiat täytyy olla kunnossa ja paperit omilla paikoillaan. ♥


Ja kaiken kaaoksen keskeltä löytyi vielä seinälle kesäinen kalenteri, mihin voi merkata tärkeitä juttuja. Eikö olekin söpö päiväkahvikuva!


Ja monenlaista muutakin täällä on ehditty tekemään, Kiitos Armaani joka on ollut myös ahkerana. ♥

Ihanaa kesäpäivää kaikille ja toivotaan, että lämpöä piisaa myös viikonlopun juhlijoille!


Kommentit

  1. Oi, mullahan on sulle juuri oikeanlainen arvonta nyt pystyssä, siis oikeesti. Nyt pika pikaa osallistumaan <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit