Uusia grilliherkkuja

Joko sinä olet kokeillut tätä monessa paikassa esiteltyä pekoniparsaa?
Resepti on varmasti jo vanha, mutta minä olen hoksannut sen vasta tänä kesänä.

Pese parsat kevyesti ja leikkaa "kantaosa" pois.
Kääri pekoni parsan ympärille.
Paista grillin yläritilällä, niin että pekoni ruskistuu.


Mitä muita erilaisia grillausvinkkejä sinulla on?
Olisi mukava kokeilla muutakin kuin perinteistä lihaa ja makkaraa. 


Täällä on tänään vietetty "jalatkattoakohti"-päivää... lämmin meinaa olla jaloille kova sana ja tukisukat ovat hyvät ystäväni.
Samalla huomasin, että minun täytyy lähteä kenkäostoksille, koska entiset kesäkengät tuntuvat niin ahtailta tänä kesänä.

Mutta, yhtään ei valiteta. Se on kesä nyt! ♥

Kommentit

  1. En ole kokeillut noita mutta ajattelin testata pekoniin käärityt raparperit ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit