Luukku 12: Pukkia odotellessa ♡


Vielä ehtii avata luukun tällekin päivälle. Jo kolmas päivä menossa siedätyshoitoa. Onnistuu muuten yllättävän hyvin. Iltapäivällä meinasi vanhat tavat hyökätä kehiin, mutta pistin kiireesti istumaan, ettei vaan vanhat tavat saa minusta valtaa. 

Ihmeen hyvin pystyn sietämään epäjärjestystä,vaatteita siellä täällä, puhtaita,likaisia, porkkanaisia. ..

Yhden "joulusiivon " tein tänään. Siivosin jääkaapin. Pieni juttu,mutta niin paljon vaikutusta. Miksei kukaan ole keksinyt, että jääkaapissa on aina tietty järjestys ja sille hyllylle ei muuta laiteta?
Jos minulta kysytään, osaisin kyllä kertoa sen järjestyksen.😂 

Muutamat lahjat saivat myös täydennystä ja ne kortit ja valokuvat...arvatkaapa mitä niille kuuluu...Valokuvia olin ladannut teetettäväksi useita kymmeniä,eri kansiosta. Kaikki meni siihen asti hyvin,kunnes tietokone keksi asentaa päivityksen minulta kysymättä! 
No,homma otettiin eilen uudestaan rauhallisemmalla mielellä. Ja miten minusta tuntuu,että aikaakin meni puolta vähemmän. 
Ja eihän ne valokuvat ehdi siihen koko Suomelle määrättyyn aikatauluun eli keskiviikkonahan se kaikki pysähtyy...tai ehkä loppupäivää kohti kiihtyy,kun on se korttien VIIMEINEN päivä laittaa edullisemmin. 
Mutta,eikös me puhuttu että elämää on sen jälkeenkin. 
Kuvia odotellessa...


Että,aika mukavan leppoisissa tunnelmissa täällä mennään. Nämä kuvat kertovat tarinaa meidän aikaisemmista jouluista. On sitä Pukkia odotettu ennenkin.♡
Kommentit

Suositut tekstit