Luukku 16:Joulukorttipuuhia

No niin,tulihan ne kuvat viimein. 
Täälläpä on harrastettu yökyöpelihommia. Ihan parasta ideoimisaikaa, yöllä!
Miesväki Callea myöten vakkaantui jo hyvissä ajoin maaten. Minulla oikein sormet syyhysi,kun pääsen hommiin.
Mainitsin teille jo aiemmin minun joulukorttimaniasta, siitä ettei valmiita voi laittaa kuin ihan kaukaisille. No,on siihen ihan perustekin. Tykkään ottaa valokuvia ja nyt Poikasen myötä on tullut viriteltyä "kuvausstudioita,"mistä joulukortteihinkin kuvat otin.
Eihän niitä kukaan näkisi,jos en korteiksi tekisi. 
Minulta löytyi jos jonkinmoista askartelumateriaalia ja myös runsas määrä erilaisia nauhoja.  Näiden korttien myötä materiaalin määrä väheni huomattavasti, mikä oli tarkoituskin.
Samaisessa kaapin katsomisessa löysin nimelläni varustetun cd-levyn. Aikani kun tekstiä tiirasin, hoksasin että siinähän on oikein röntgenkuva näpästy meikäläisen polvesta. Miten lie oli levy joutunut askartelukaappiin. Kylläpä se nyt jouti poistoon,kun ei ole tähänkään asti polvikuvaa tarvinnut. Kaikkea sitä tuleekin säästettyä.


Hyvinhän nuo muutamat joulukortit (12kpl) ehtii vielä määräpäivän jälkeenkin postiin. Monta korttia vähensin ja moni saa jouluviikolla kuvatervehdyksen puhelimensa kautta. Päätin siirtyä osin jo nykyaikaan. Eipähän rasitu Postikaan, kun vähennän lähetettäviä. Ehtivät sitten paremmin töiltänsä nurmen ajoon ja mummuja puhuttamaan. 
Postista puheen ollen, missähän luuraa tilaamani Mailegin Maria-tonttu?

Peeäs,kun antaa itselleen aikaa eikä revi joulusta ressiä saa mukavia asioita aikaiseksi. Näin on käynyt nyt minullekin ja niin vaan näkyy joulu olevan joka päivä lähempänä.♡

Ihan parasta päivää sulle!

Kommentit

Suositut tekstit