Pitsiliinan lumoissa

Heipskukkuu!
Uudella kameralla on räpsitty kuvia vähän sieltä ja täältä, mutta ohjekirjaan en ole vielä ehtinyt tutustumaan. 
Eiköhän sekin aika järjesty tässä lähipäivinä.
Kuten olette huomanneet, etten ole sisustellut suurempia sitten muutamaan kuukauteen, niin jotain pientä muutosta on nyt kuitenkin tapahtunut.

Jotenkin minusta vaan tuntuu, että täällä vallitsee nyt sellainen harmonia, ettei tarvitse koko ajan mulistaa. Ja yksi asia mikä vaikutti siihen suuresti, oli ylimääräisten tavaroiden myyminen, lahjoittaminen ja poisheittäminen. Onhan sitä toki vieläkin, mutta nyt paikat pysyvät järjestyksessä ja jaksan pitää tämän huushollin kuosissa, eikä joka viikko tarvitse räjäyttää sitä uudelleen...

Tässä nyt uusimpia kuvia satunnaisessa järjestyksessä.


Näitä päivämääräkuutioita olen etsinyt pitkään tai en ole hennonut ostaa. Nämä ihanuudet löysin sattumalta naapuripaikkakunnan ruokakaupasta ja alle kympillä! :)


Yhtenä iltana ennen yövuoroon lähtöä muuttelin vähän eteisaulan sisustusta mielekkäämpään suuntaan. Aikaisemminhan tässä nurkassa oli vaalea nojatuoli, missä ei kukaan kuitenkaan istunut. Nyt nojatuoli on Callen kamarissa tämän kukan paikalla ja sopii sinne paljon paremmin.

Tämä kaktus on anopin peruja. Aikanaan en pitänyt siitä lainkaan, niinkuin en kaktuksista yleensäkään. Mutta, kun se pääsi meidän kotiin, keksin laittaa sen tähän anopin kukkajalkaan ja siihenhän se passaa mainiosti. Ja sitä paitsi, se on kasvanutkin minun hoidossa... :DTästä maljakosta olisin kiinnostunut saamaan lisätietoa... Löytyisikö kenenkään kotoa vastaavaa? Maljakko on tuotu joskus jostain ulkomailta ja se on tosi vanha. Maalauksessa on Japanilaishenkisyyttä ja aitoa kultaa.
Täytyisi kysyä joltain Antiikkia, Antiikkia-ihmiseltä. Asettelin siihen helminauhoja somisteeksi, jotta se pääsisi paremmin oikeuksiinsa.Erilaiset helmet tuovat piristystä ja hempeyttä rujoon kukkatelineeseen.


Peilin alla on urkujakkara ja jakkaran alla erilaisia ihania somistuksia. Tuon peilinhän maalasin viime kesänä ihan tavallisella maalilla ja hyvä tuli. :)


Olohuoneeseen on tipahtanut vähän vihreää, mistä lisää tuonnempana...


Erilaiset virkatut liinat ovat saavuttaneet nyt meillä suosion. Niillä voi somistaa monella tapaa... 
Tässä yksi varjelemistani aarteista....Kaikeksi lopuksi kerron, että täällä on nyt joku tauti päällä... Huonoa, etovaa oloa, välillä todella kovaa lihassärkyä ja muuten vain vetelää oloa, osittain taitaa olla mahatautiakin...
Toivottavasti ei mene nyt odottamani vapaat ihan sairastellessa.

Mutta, onneksi aurinko paistaa! Se on lohdullista, että voin istua takaterassilla ja nauttia näistä maisemista!


Aurinkoista iltaa!

-Anne-


Kommentit

 1. kuulostaa siltä just meillä jyllänneeltä rotavirukselta. ihan kauhee tauti! neljä päivää enemmän ja vähemmän pyllistelty pytyllä :D hehe..toivottavasti ei oo siulla se tauti ainenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti googlettaa... Ei ainakaan vielä ole noin paha. :D

   Poista
 2. Kyllä noita maisemia vain kelpaa ihailla, mutta mielummin terveenä kuitenkin! :-)
  Ihania vanhoja esineitä teillä, ja miten upea Orkidea, ooohhh!! <3<3<3 :-)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, ettei tauti ole sitä rotavirusta. Kauniilta teillä kyllä naytää...mitä sitä turhaan koko ajan muuttelee jos kerran tykkää..:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut postaukset