Ajatuksia viikosta...

Hippadiheijaa!
Talvi näyttää tekevän tuloaan ja minun viikko lähenee loppuaan...

Tällä viikolla olen aikonut jo useasti istua koneelle ja kirjoittaa... Ideoita on vaikka muille jakaa, mutta päässä on nyt vallinnut kaikenlainen sekamelska.
Olen ollut töissä ja vapaalla, hartiajumissa, migreenissä, hartiajumissa, lääkkeissä, nukkumassa, venyttelemässä, jumissa...

Huoh! Tällä kertaa tuo jumitus/inhottava tunne on kestänyt harvinaisen kauan. Eilen illalla otin taas nappia naamaan, laitoin hartioille lämmintä ja silmälaput silmille ja luukut kiinni... Yöllä ajoin tukkirekkaa, näin kunnanjohtajan, jäniksen mikä olikin ilves tai oikeastaan vaan iso kissa... neuvoin toista peruuttamaan ja kaikkea taivaan ja maan väliltä! :D 

Ja kas, aamulla kun heräsin niin oloni oli väsynyt kaikista yöllisistä töistä, mutta jumi/päänsärky ovat poissa!! 

Ja kaikeksi onneksi olen saanut vielä tiedon, etten olekaan allerginen Paracetamolille... (muistattatteko, kun kerroin pari vuotta sitten siitä anafylaktisesta shokista, jolloin minua kiidätettiin lanssilla eteenpäin...) Olen ollut nyt tarkasti vartioituna ja testaamassa, testaillut vielä kotonakin... ja mitään ei tule! Ei niin mitään. 
Lopputulemana on, että todennäköisesti tämä reaktio oli monen tekijän yhteissumma joita vaan joskus voi tulla... onni onnettomuudessa- nyt asiat on selvinneet ja minä voin luovuttaa myös verta! :) (Mikä kiellettiin allergian vuoksi...)

Monenlaista uutta on tulossa ja kaikenlaista visiota pukkaa... Mutta, yksi asia kerrallaan.Tänään haluan esitellä teille ihanaisen korun, minkä voitin jo kauan sitten blogiarvonnassa Valkoisen lumoissa-blogista. Kannattaa käydä kurkistamassa tuolla kauniissa blogissa! 

Verdana-puodin tarjonnasta minulle kotiutui kaunis nahkaisella rannekkeella oleva rannekoru. Korun ympyrässä lukee " Elä Naura Rakasta."

Koru on ajaton ja sitä voi käyttää niin juhlissa kuin arkenakin. Itse tykkään korusta kovasti, ainoana ongelmana on vain etten saa sitä itse käteeni laitettua, mutta onneksi auttajia löytyy. :)
Vernadan valikoimista löytyy kaikenlaista muutakin ihanaa, suosittelen lämpimästi tutustumaan valikoimaan!
Tälle viikolle on vielä vähän töitä, muutamat synttärit ja kotona olemista. Räystäistä ropisee vesi, piha on osin valkoinen... Jospa se talvi sieltä pikkuhiljaa alkaisi tulemaan. 

Kaunista lauantaita sinulle!

-Anne-

Kommentit

 1. Onneksi jumit jo helpottaa siellä! :-) Ja kauniin korun olet voittanut, ihana ♡

  VastaaPoista
 2. Upea koru, täytyy käyä kattomassa tuo paikka, missä nuita myydään!
  Mukavaa lauantai iltaa Anne<3

  VastaaPoista
 3. Ihanan korun voitit, Vernadalla on ihana valikoima. Onneks ei enää jumi vaivaa. Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos ihanista sanoistanne! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit