Tervetuloa uusittuun blogiini!

Ihanaista maanantaita!
Päätin tehdä vähän ulkonäköpäivityksiä blogiin ja siinähän menikin yllättävän paljon aikaa ja vähän hermojakin. :) Mutta, kaikkea sitä näköjään osaa kun alkaa opetella. Netti on kyllä väärällään ohjeita ja aiheesta auttavia blogeja. Riittää, että kirjoittaa hakusanan Googleen.
Erityisen paljon sain hyviä vinkkejä täältä. 

Äsken meillä tuli vähän aikaa lunta tai räntääkö lie. Nyt paistaa aurinko täydeltä terältään... talvi tekee pikkuhiljaa tuloaan.


Myös minä olen saanut taas uusia visioita ja näyttää siltä, että kun asiat etenee niin asioilla näyttää olevan tapana järjestyä. Olen huomannut itsessäni yhtä sun toista ja nyt olen alkanut toteuttaa niitä mukavia muutoksia. 
Olen ajatellut alkaa kehittelemään blogin sijasta jotain muuta kivaa kauniille kuvilleni... mutta, loppu onkin yllätystä!


Paikallislehti kävi tekemässä juttua kodistamme Rakentamis- ja sisustusliitteeseen. Onhan se kiva, että Villa Emmakin saa näkyvyyttä. :)


Olenko muistanut kertoa, että minut kutsuttiin kesällä mukaan suomen suurimpaan blogiportaaliin Indiedays Inspirationiin? Ehkä taisin joskus mainita siitä.

On ollut kyllä ihan huippua päästä mukaan johonkin isompaan hommaan ja huomata, että saan tutustua sitä kautta myös uusiin ihmisiin ja uusia ovia avautuu. 
Kaikeksi yllätykseksi sain myös kutsun Blog Awards-gaalaan, mutta tänä vuonna en valitettavasti pääse lähtemään. 

Mutta, sepä niistä kehuista. ;)

Nyt jäädään odottelemaan jännityksellä viikon lehtijuttua sekä uusia tuttavuuksia!

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani uusittuun Villa Emmaan!

-Anne-

Kommentit

 1. Oikein kiva uusi ilme blogillasi. Kyllä kannatti jumpata. Tuo tapettikin on kaunis, onko se bloggerin valikosta vai joku omasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapettikuosi on bloggerin valikoimasta, muistaakseni kuvioista.☆

   Poista
 2. Kiva uusi ulkoasu!
  Minullakin menee aina tuntikausia ( ja hermot ) jos jotain muutosta rupean värkkäilemään blogissa. Mutta onneksi netistä löytyy kyllä ohjeita tällaiselle tumpelolle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on totta, että täällä saa menemään uskomattoman paljon aikaa... ja hermoja! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit