Koemaistaja

Iltamia ystävät!

Huomaattekos kuvassa mitään erikoista? Niin tai onko se oikeastaan erikoista... Oonhan mää tässä pöydällä ennenki ollu, mutten sentään luvanperästä syöny.
Mutta, nyt oikein houkuteltiin hyppäämään pöydälle ja sitten alako filimi palamaan.

Minä katos oon mukana (tai äitee on ja mää vaan syön) Buzzadorin koemaistajana, kun saatiin tämmösiä herkullisia muroja testattavaks. Ja kyl maar mää niitä maistelen!

Onkos tää Purina One sulle tuttu? 
Minä oon joskus yhen pussin tainnu syödä, mutta sitte on taas palattu niihin vähän halvempiin eväisiin, mitä saa täältä meijän kaupasta. Mutta, tiiättekö mitä?
Näitä piti syyä 3 viikkua ja luvattin, että turkki kiiltää ja oon paljo ilosempi ja ja...
Mainostettiin oikeen että "Näkyvää terveyttä tälle ja huomiselle päivälle."
Näähän on oikeen elläinlääkäreitten ja asiantuntijoitten kehittämiä  ja oikeen Korkealaatusia ja maittavaks kehuttuja.
Yhen viikon jäläkeen pittäis olla energisempi ja iloosempi. No, oon mää kyllä hyppelöiny enemmän ja eteisen mattoon oon alkanu tekemään hyökkäyksiä.

Toisena viikkona (mikä mulla on ny menossa) sanotaan, että pittäis olla optimaalinen ruoansulatus ja jottain mun kääkylöiden koostakin mainittiin... Onkohan äitee kattonu, että ne on pienempiä... Enpä kyllä oikeen tiiä... Mutta, mun pittää kertoo tässä välissä yks juttu...

-Tiiättekö, mullehan kävi tässä männä viikolla niin, kun hyyssistä juoksin ja makkuuhuoneen kautta otin lähestymiskierrosta, niin siinä vaan kävi niin että mulla tuli siinä niin kiire, että  yks kääkylä tipahti makkuuhuoneen lattialle. No, onneks se meni ihan siihen äiteen vaatekaapin alalistan viereen ja ku lattiaki on tumma niin eihän sitä kukkaan huomannu. Mutta, kaikeks huipuks mulla vähä roiskahti siinä samalla iskän vaatekaapin ovveen vähä irtoroiskeita ja voi taivas!

-Ette ikkään usko! Ku eihän nuo yhet käy siellä makkarissa ku pimiällä ja äitee vielä ussein iliman kakkuloita, niin se kääkylähän oli siinä lattialla het ainaki pari päivää!! No, kerran se äitee sitte meni sinne kakkulat päässä jottain tonkimaan ja siinähän se sitte paljastu. Mää koitin olla niinku en ois mittään tienny. Syynäs vielä vaatekaapin sisällönkin, että oonko mää käyny sinne asioilla, ku ovi oli muka raollaan. No, en kai määkään ny joka paikkaan ...

-No, eihän se sitä roisketta huomannu vieläkkään ja siinähän se tökötti ovessa. Kerran mää kävin sitä haistelemassaki, mutta ei se vieläkkään tajunnu. No, et arvaa ku iskä meni sitten kerran sinne ja huomas sen. Alko syynäämään ja kahtelemaan sitä ja sitte muka mua kuhtu sinne... No, määhän en mittään kuullu. Äitee sano, että oli luullu sitä lintatuksi koiperhoseksi! Voi rähmä!!! Voi että mää rätkätin oikeen kaksinkerroin mun kamarissa ja koitin työntää tyynyä suuhun, etten ois niin tursunnu. -Koiperhonen!!


-Gröhöm! Noh, jatketaanpas.
- Niin, sitte ku on syöny kolome viikkua niin turkki pittäis olla niin maan perusteellisen kiiltävä ja silimät kirkkaat! No, nehän mulla on aina! Etenkin ku on vähä jottain velmua mielessä.

-No, mutta katoppa tuota ylempää kuvvaa. Vaikka se onkin otettu joskus aikasemmin... Siinähän tuo on niin takkusen näkönen ja alemmassa niin oonhan mää kyllä paljo virkkeemmän näkönen.-Ja ei näitä kyllä pysty syömään läheskään niin paljua ku niitä halpismuroja. Sitä paitsi, ku näähän onkin täysjyvämuroja ei ku siis täysravintoa.

-Mää yritin kyllä syyä näitä heti roppakaupalla että saatiin hyvät kuvat nettiin, mutta emmääkään ny määrääsä enempää jaksa, oli ne niin täyttäviä ja maukkaita.
Ei maar kyllä mää ny lähen tästä.


-No, tässä mää sitte pökötän vattanahka tiukalla Mummun matolla. Ja sitä paitti, tää on mun iha lempipaikka. Ja mitä sitte, vaikka se on vähä pieni mulle. Se on mun mummu mulle teheny ja siinä on kiva köllistellä. 

- Niin ja jos sitte joku luulee että mää oon jo valamiiks kauhee pötkylä niin siinä erehtyy. Mää oon vaan niin paksulla karvalla varustettu ja kunnon kokonen kolli, että mulle ei kylän kissat pärjääkään. No, enkä mää kyllä kylille lähekkään... paitsi Mummulle joskus.

-No, tässä ois ny kavereillekin maistijaisia ja sitte niitä pittäis arvostella, että paas postiluukkus osoke tulemaan niin paan postissa sulle pussin tulemaan. Ja näitähän on sitte nelijälle (4) kollille tahi mirrille, että paas nyt osokkees tulemaan.


Ja ihan vaan tähän loppuun vaan ilimootan, että me ei saaha mittään rahhaa tästä ku nää murot vaan. Ja kannattaa kyllä sunki kokkeilla, ettei naamas ala näyttää tältä.


Ja vielä vähä tuota mainostynkää, että nää Purina One-murothan soppii kaikenikäsille killeille. Ja pitäs saaha ostettua monista liikkeistä tai ainaki suuremmista marketeista, täällä meijän puojissa en oo nähäny... vielä... 

Ja hintahan vaihtelee pussin koon mukkaan siinä 2 egestä tuonne 12 euroon ja kaupunkissa tullee tieten vielä kaupuntilisä päälle. Mutta, täällä maalla met kyllä ollaan tarkkoja tuon hinnan perrään. Ohan ne munkin aikasemmat murot maksanneet jonnin euron, mutta ohan nää oikeesti palijo maukkaampia ja täyttävämpiä. Näittehän tuo ite. En jaksanu kourallista syyä vaikka kuinka yritin.
Että, kyllä mää ainaki voi suositella että kannattaa ainaki kokkeilla. Siinähä ei korkialta tipu ja jos sitte tykästyy niin ainaha voi jättää vaan ne halapismurot syömättä ja alakaa vaatia laatutuotteita. Kannattaa sitte näyttää, että kato turkkia jos alakaa jottain mäläkättää.

Sano mun sanoneen, että näistä tullee kyllä meijän perheen suosikkeja! ( Ja voin vielä kertoo, että äiteehän ostaa näitä mielellään ku kyllähä se tekkee kassalla ihan eri vaikutelman ku lyö se kalliimman pussin siihen hihnalle ja on niin ylypeen näkönen, että pittää hyvän huolen kissastaan! )
Sano mun sanoneen.

Joo, mutta pistä ny se osokkees tulemaan tuonne VillaEmman postiin, niin mää sitte katon ketkä ensimmäiseks kerkiää niin lähtee pussi tulemaan. 

villaemmassa@gmail.comPeeäs, jos oikeen paljo syö noita muroja niin sustaki voi tulla tollanen! 


Vitsi, vitsi! 

Kauniita unia, kamut!

-Calle Aukusti, lempinimeltään Martti (joskus myös Simo)-#purinaonekissa #purinaone #buzzador

Kommentit

 1. Hah hah että oli hauska kirjoitus. Äsken vielä ärsytti ku töistä ajelin, kaikki asiat suututti (lue vit...ti) nyt ärsytys unohtui. Voihan kissankakka sentään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Olipa hyvä,että saatiin Callen kanssa sun päivää piristettyä. ;)

   Poista
 2. Hauska postaus! Maistus varmaan meidän Nipsullekin :) kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Kävin osallistumassa arvontaasi!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit