Herkkää syyssisustusta

Huomenta ihanuudet!
Täällä iltavuorolainen on noussut jo reippaasti ylös ajatuksella, että ehtisi tehdä vähän kotihommiakin ennen töihin lähtöä. Pyykit ovat pyörimässä ja Huomenta Suomi pyörii taustalla. Rakastan näitä aamuja, kun jaksan herätä hyvissä ajoin ja saan kuitenkin touhuilla ihan rauhassa.

Minähän kuljen nyt toisella paikkakunnalla töissä ja tykkään nousta ihan hiirmuisen aikaisin, kun menen aamuvuoroon. Voin kertoa, että yhtenäkään aamuna ei ole lähtö vielä tökkinyt. Päinvastoin, kun laittaa asenteen kohdalleen niin on paljon mukavampi, kun ei ole koko ajan kiire.
Kaikkihan on vain itsestä kiinni. :) 
Aamusta voi saada paljon miellyttävämmän, kun nousee rauhassa. Ehtii tehdä aamutoimia rauhassa, syödä suhteellisen rauhassa eikä tarvitse ajaakaan kaasu pohjassa. Parina aamuna tosin autolla ajo on väsyttänyt sen verran, että olen käynyt heittämässä työpaikan lähellä 5 minuutin kävelylenkin, jotta silmät aukeavat. ;) Olen hakenut myös sisustuksessa rauhallisuutta ja mielestäni olen onnistunut sinä aika kivasti. Aikaisemmin meillä on sisustuksen värit muuttuneet vuodenaikojen mukaan, mutta nyt olen pidättäytynyt hyvin pitkälle näissä maanläheisissä väreissä. 

Tätä kaappia rakastan ja näitä tähtiä...


Sohvalla istuessani huomaankin, että tämä kuvahan ei ihan vastaa tätä hetkeä. Pyöreä pöytä on siirtynyt toiseen huoneeseen ja sohva on tullut sohvapöytää vastapäätä. 
Tikkaat näyttävät kuvassa ihan harmaita, oikeasti ovat valkoiset.


Tämä näkymä on kaikista ihanin ja näkyykin heti kun tulee meille sisälle. 

Ja kukkien ystävänä meille kotiutui taas pari pientä unelmaa...
Niin ihanan pientä ja herkkää! 
Millaisia arjen asioita sinä olet muuttanut elämässäsi?
Mistä sinulle tulee rauhallinen ja levollinen tunnelma?

Kauniita ajatuksia päivääsi!

-Anne-

Kommentit

 1. Täällä myös nyt tällä viikolla yksi ilta työläinen ja samat hommat menossa täälläkin. Vaikka mieki rakastan niitä aikaisia aamu vuoroja. Tää herää aamuvuoroon nääs neljän aikaan :P
  nii ja naapuri kunnassa se minäkin työskentelen, että paljon on yhteistä meillä tänä päivänä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas emäntä on sielläkin. Minäkin herään 4.45, kun lähden aamuvuoroon, mutta sinä taidat nousta vielä aikaisemmin. ;)
   Hyvä me!

   Poista
 2. Rquhalliset aamut on aivan ihanaa. Mulla se ei arkena toteudu mut viikonloppuisin on ihana istua teekupposen kanssa ja lukea blogeja. Oma arki muuttui syksyllä kun aloin tekemään lyhyttä tyäaikaa, pääsen joka päivä klo.13.30 ja aah miten ihanasti on qikaa ja virtaa olla kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Tosin näin kahden hengen taloudessakin ne "rauhalliset" aamut ovat harvassa. Yleensä toinen nukkuu pidempään tai sitten mennään toinen jalka ilmassa! :D Tuo työajan lyhennys on varmasti eri mukavaa!

   Poista
 3. Hei Anne, uusi blogisi näyttää oikein kivalta!
  Täälläkin vietellään aamua kotitöiden ja blogin parissa ja sitten mennään iltavuoroon.
  Rauhalliset ja maanläheiset värit miellyttävät minuakin, välillä saatan laittaa jotain värikästäkin, mutta riisun sen pian pois!
  Mukavaa aamunhetkeä ja hyvää työvuoroa Anne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!
   Taidetaan olla aika samasta asioista tykkääviä. :) Värit kivan hetken aikaa ja sitten jo taas joutavat syrjään.

   Mukavaa viikkua sinullekin!

   Poista
 4. Minäkin tykkään herätä ajoissa ennen aamuvuoroa, jotta ehdin tehdä pienen lenkin koiran kanssa ja syödä aamupalan rauhassa.
  Minä rauhotun, kun saa kävellä rauhassa koiran kanssa metsässä ja mietiskellä siinä samalla syntyjä syviä. Lenkin jälkeen tuntuu, että sitä on kuin uusi ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti totta. Ulkoilu aikaisin aamulla on kyllä tosi nastaa!

   Poista
 5. Rauhallinen herääminen on ihan parhautta ♡ Ja kiva uusi banneri! :-)

  VastaaPoista
 6. moikka ihanaa sisustusta :) miksi et siirrä koko blogiasi uuteen portaaliin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä koko blogi löytyy Indiedays Inspiration sivustolta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit