Pyykinpesua ja Homcarea

Mukavaista sunnuntai-iltaa!

Pyhäpäivä alkoi leppoisissa merkeissä lököillen, sittenpä päivä onkin ollut yhtä juhlahumua... Kahden reippaan pojan ja yhden prinsessan syntymäpäiväjuhlissa kiertäen. 
Kaunis kiitos hyvistä herkuista ja mukavista juhlista!

Kyllä se tuo kellon siirtäminen vaan näkyy, meillä tuli pimeää jo 16 jälkeen... Kynttilät loistavat nyt sitten vähän joka huoneessa. Mutta, sitten päivän aiheeseen... Pidin viime viikon tiistaina Homcare eli tutummin Swipe-kutsut. Olen tutustunut tuotteisiin jo vähän aikaisemmin ja käyttökokemustakin löytyy. Erityisen innostunut olen Family White-pyykinpesupulverista sekä pesuntehostajasta 30/60.
Minulle pyykinpesu on mukava asia ja pesenkin pyykkiä tämän tästä ihan urakalla. Tärkeää on, että puhdasta tulee ja että tuotteet ovat minulle ja koneellemme sopivia.

Pyykinpesupulveri on tehokasta ja sitä tarvitsee laittaa hyvin vähän. Erityisen mukavaa pesussa on kun valkoiset vaatteet ovat pesun jälkeenkin valkoisia. Siihen lisänä auttaa juurikin tämä 30/60.


Nauti puhtaasta kodista

Puhdas ja hoidettu koti on osa sinun ja perheesi hyvinvointia. Maailmankuulut Swipe-puhdistusaineet ja laadukkaat Mifi-mikrokuitusiivoustuotteet todentavat käytännössä HomCaren 3T-periaatteen. Haluamme tarjota käyttöösi tuotteita, jotka ovat

    Tehokkaita - tuloksena ihanan puhdas koti, pyykit ja astiat
    Taloudellisia - useimmat tuotteet saat riittoisana ja edullisena tiivisteenä, jota laimennetaan veteen
    Turvallisia - niin käyttökohteilleen, käyttäjälleen kuin ympäristöllekin

Swipe-tuotemerkki tunnetaan parhaiten jo 40 vuoden ajan kansainvälisesti markkinoidusta, miljoonien kotitalouksien suosimasta yleispuhdistusaineestaan. Sen lisäksi löydät sarjasta kaikki muutkin kodin puhdistukseen, pyykin huoltoon ja astianpesuun tarvittavat aineet.

Sinun eduksesi - ympäristöystävällisesti

Tuotteidemme valmistuksessa suositaan biologisesti hajoavia raaka-aineita, joista ei jää luontoon mitään haitallista. Koska vedellä laimennettavat tiivisteet ovat riittoisia, ostat harvemmin, säästät rahaa ja samalla myös vähennät pakkausjätteen ja kuljetuksista aiheutuvan ympäristörasituksen määrää.

HomCare Finland Oy huolehtii markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

HomCare ei ole koskaan itse testannut tai testauttanut mitään tuotetta tai raaka-ainetta eläinkokeilla. Tämän lisäksi EU:ssa kosmeettisia valmiita tuotteita ei ole saanut testata eläimillä 11.9.2004 jälkeen. Raaka-aineiden suhteen EU:ssa on ollut voimassa ns. eläinkoekielto 11.3.2009 alkaen, minkä mukaan raaka-aineiden turvallisuutta ei saa testata eläinkokeilla. Kielto koskee kaikkia eläinkokeita.


Swipen tiivistepesupulvereilla saat puhdasta ja kohtelet hyvin niin tekstiilejä, pesukonetta, ympäristöä kuin herkkää ihoakin. Family White -pesujauhe toimii pienellä annostelulla kaikissa pesulämpötiloissa eikä kerrytä pesukoneeseesi haitallisia täyteainejäämiä. Family White -pesujauhe on  myös hajusteeton, joten se sopii myös tuoksuallergisille. Family White –pesujauhe pesee pyykkisi upean puhtaaksi jopa 20-30°C:ssa ja säästää näin energiaa. Family White kuluttaa tekstiilejä mahdollisimman vähän ja on hellävarainen värilliselle pyykille. Soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille.
Pienen annostelun johdosta 1 pakkaus (1,5 kg) riittää jopa 133 koneelliseen.

Swipe-sarjan nestemäisien pyykinpesuaineiden käytössä riittää todella pieni annostelu. Puhdasta tulee jopa 10-20 ml:lla, joten yhden pesukerran hinnaksi tulee vain 22-27 senttiä. Yhdestä pullosta tulee jopa 75 koneellista.
(Esittelytekstit Homcare.fi)


Jatkossa saatte kuulla lisää erilaisista Homcare-tuotteiden testauksista, koska olen alkanut tuotteiden jälleenmyyjäksi. Ainakin aluksi myyn tuotteita pienimuotoisesti ja keskityn lähinnä kodinhoidon tuotevalikoimaan, koska se on sydäntäni lähinnä. 
Katsotaan jatkossa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 

Jos olet kiinnostunut tutustumaan ja ostamaan Homcaren tuotteita, saat niitä tilattua minun kauttani. Toimitus onnistuu vaikka toiseen päähän Suomea.

Kurkista tuotteista lisää alla olevasta linkistä:


Sivuilta näet myös ajankohtaiset tarjoukset

Minuun voit ottaa yhteyttä puhelimitse 0400-519404  tai 
sähköpostin kautta villaemmassa@gmail.com

Peeäs, puhelimitse minut tavoittaa parhaiten viestillä. :)Ovatko Homcare tuotteet sinulle tuttuja?

-Anne-


Kommentit

  1. Meillä joka kevät ostetaan purkki sitä home care aloe Vera tököttiä. Niin huippu tuote hyttysten puremiin tms ihottumiin. Voi huoletta vaikka kipata suoraan suuhun kun on puhdas luonnontuote. .ihan parasta lapsi perheiden käyttöön.

    VastaaPoista
  2. BlueHost is ultimately the best web-hosting provider for any hosting plans you might need.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit