Eteisen jouluinen tunnelma


Kun tulet meille, kohtaat lämpimän tunnelman. :) 
Eteisestä on tullut vaaleaakin valoisampi, kun vaihdoin verhon valkoiseen tähtikuvioituun kappaan ja vein viherkasvit pois (sitä paitsi en muistanut koskaan kastella niitä kaapin päälle.) Nämä ihanan pienet talolyhdyt ovat Serafiinilta ja eteen olen kietaissut omat helminauhani.

Tuttu kyltti "Hymy jonka annat, palaa aina luoksesi" löysi paikkansa taas eteiseen, nyt sinitarralla kiinnitettynä. Se on ehdottomasti paras vaihtoehto kiinnittämisen meidän kipsilevyseinille. Koska olen vielä niin vaihtelunhaluinen, olisi sääli lyödä naulan reikiä joka kohtaan ja sitten esineet ja kuvat olisivat aina samoilla paikoillaan... tylsää, eikö totta. :)Rustik-lyhty on myös Serafiinilta ja näyttää kyllä tässä paljon pienemmältä kuin onkaan. Sinnekin olen kietaissut punaiset helminauhat kynttilän seuraksi.


Oven päällinen sai monta vuotta vanhan havuköynnöksen, mikä on aina ollut jouluni kestosuosikki. Seinälle laitoin jo aikaisemmin mainitsemiani Martta Wendelinin kuvia vanhasta kalenterista.
Oven päällä on teksti "Kodit ovat sitä varten, että siellä voi säilyttää kaiken onnensa." Saimme kummitytöltä tupaantuliaskortin, mistä bongasin tämä tekstin. Teksti kuvasti mielestäni hyvin juuri tätä meidän kotia. 


  Valitsin eteiseen kuvat, jotka kertovat "kodin hengestä," rauhallisuudesta, levollisuudesta ja hyvästä mielestä. Juuri niistä asioista, joita mielestäni kodistamme löytyy.


                                            Kurkistus sisälle!


                                            Olet lämpimästi tervetullut!

Kommentit

Suositut tekstit