Makuukammari

Meidän makuukammarikin on saanut pientä piristettä. Seinän värinähän tässä huoneessa on Tikkurilan Ajopuu, (tässä kuvassa näyttää kyllä vaaleamman harmaalta). Täälläkään huoneessa seinillä ei ole mitään (vielä), paitsi sisustusteksti toisella puolella.

Vanhat tuolit toimittavat yöpöytien virkaa ja jouluvalot yövaloja.
Harmaa pyykkikori säilöö tyynyt ja päiväpeiton yöajaksi.
Sängyn päälle ostin kaksi uutta tyynynpäällistä Kärkkäiseltä, Vallilan kankaasta.Verhokankaan ostin myös Kärkkäiseltä (1 metrin pala), päästä kiinni ja ikkunaan!
Joku voisi ajatella, että onpas loppunut kangas kesken, mutta oikeasti sen on tosi kivan näköinen kun ei ole pitkä verho. Huone on muutenkin tumma ja aamuauringon puolella, päivänvalo saa tulla vapaasti sisälle. Ja ystävämme yllätti minut harmaalla rottinkisydämellä. ;)

Tästä huoneesta on läpikäynti kahteen suuntaan; eteisaulaan ja kodinhoitohuone/oleskeluhuoneeseen.


Tässäpä näitä sisustuksia nyt taas vähäksi aikaa... 
Mukavaa Tapaninpäivää Sinulle!


Kommentit

 1. Hei!
  Kaunis väri seinillä! Eikö sänky mahdu 'pyykkikori -seinustalle'? Onko aikomuksesi tuunata sänkyä, mielestäni vaikka maalaus valkoiseksi...

  VastaaPoista
 2. No hei!
  Sänkyä on pyöritelty vuoden aikana jo joka seinälle! :D Ja kerran jopa eri huoneeseenkin. Huomasin, että huone näyttää näin kaikkein tilavimmalta eikä sängyn viereen tule kerättyä ylimääräisiä tavaroita, kun näkyvät paremmin.
  Ihan samaa olen miettinyt sängyn maalauksesta.
  Olisiko sinulla ideoita, miten maalaus onnistuisi?
  -Anne-

  VastaaPoista
 3. Makuuhuoneeseen haaveilen koko ajan jotain, mutta en tiedä mitä. Ne yöpöydät olisivat mukavat, samoin kunnon yövalot... ja uudet patjat ehdottomasti ja tyynyt ja peitot ja...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit