Lämpöinen tunnelma

Möbleerasin muutamia viikkoja sitten kotiamme taas jälleen kerran ja nyt jouluisempaan muotoonsa. Muistatteko, kun lupasin että nämä verhot pysyvät ainakin jouluun asti ja ovat pysyneet! Ja minä todella pidän niistä! Edullinen löytö Halpa-Hallin ale-korista syksyllä ja huomaatteko miten näyttävät saa, kun laittaa kahdet pitsiverhot yhteen.
Ruokailuryhmä vaihtuu joskus valkoiseksi, kunhan sopiva löytyy. Vanhat tuolit ovat päässeet väliaikaisesti jatkoksi, kun kahvittelimme vieraiden kanssa. Nehän ovat toimineet yöpöytinä aikaisemmin.


Olohuoneesta lähti sohva ja tv toiseen oleskelutilaan. Olohuone on nyt paljon avarampi, valoisampi ja enemmän vanhan ajan tyylinen... ikäänkuin sali... :)
En pidä peruspunaisesta juuri ollenkaan. Tänä jouluna meillä nähdään näitä värejä.Seiniltä puuttuvat vielä taulut, mutta kaikki aikanaan.


Tv-taso vaihtui vastakkaiselta seinältä toiselle ja toimitta nyt toisenlaista virkaansa.


Tämä on edelleenkin ykkössuosikkini!Serafiinin metallilankatarjotin sai jouluisen tunnelman joulupalloista. Huomaatteko, että ne ovat sävysävyyn verhojen kanssa.


Tämä ihanuus on myös yksi suosikeistani. Saimme tämä häälahjaksi. Lasisydän on vanhaa lasia. Meillä siinä säilytetään suklaakonvehteja, niin kauan kuin säilyvät. :)


Tämä valokuvataulu sai uudet pitsit, koska aikaisemmat vaalean ruskean sävyiset eivät näkyneet selvästi, eivätkä korostaneet kehystä. Tätä (verhojen väristä)pitsiä löysin edulliseen hintaan Iso-Kärkkäiseltä. Pitsi on laitettu kiinni nuppineuloilla molemmista päistä.
Factory-lyhty on saanut kovan suosion Serafiini-tilauksissa. Minustakin se on todella kaunis!


Mutta, nyt nukkumaan! Kauniita ja tunnelmallisia unia!

-Anne-

Kommentit

 1. vitsi miten harmoninen tunnelma teillä..kyllä nyt kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Heipä hei :)
  Olenkin uusi lukijasi, kun klikkasin googleen ompelu blogeja, niin sinun blogisi kiinnosti listassa ja kiva blogihan täältä löytyikin..Minäkin kirjoittelen blogia..ja teen kovastikkin käsitöitä.. ja rakastan yli kaiken sisustamista..siispä tulen uudeelleen ja luen noita sinun vanhempia postauksia myös :)
  Mukavaa joulunodotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Onpa mukava kuulla Hannele, että olet löytänyt blogini! :) Minä olen ajatellut myös, että joululomalla ehdin perehtyä tänne kirjoittamiseen sekä toisten ihanuuksien tutkimiseen. :)
  Tervetuloa lukijaksi ja mukavaa joulunodotusta sinullekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit