Joulun tunnelmaa

Hei taas ystäväiset!
Blogissa on ollut nyt pitempään jo hiljaiseloa... vaikka onhan minulla tapahtumia ollut. :)
Olen käynyt pitämässä Serafiini-kutsuja kauniissa kodeissa ja niistä jokaisesta bongasin monia mukavia ideoita mieleeni.

Kiitos ihanille emännille ja vieraille; Sarille, Marialle ja Niinalle!

Sarin kotona ihastelin kaunista keittiön pöytää ja keittiön tunnelmaa.
Marialta löytyi aivan ihastuttava pieni olohuoneen pöytä, mikä oli ostettu PP-Decorasta.
Ja Niinan erittäin kauniista kodista löysin niin monta asiaa, etten ala edes kaikkia täällä luettelemaan! Niinalla oli erittäin paljon valkoista, uutta ja vanhaa sulassa sovussa. Koti huokui valoisuutta ja lämmintä tunnelmaa!

Ystäväni sanoikin kauniisti, että onpa ihana kun pääset tutustumaan ihmisten koteihin ja saat sieltä ideoita! Se on ihan totta!

Ja kyllähän minä sitten jotain siirrän aina tänne Villa Emmaankin.

En ole muistanut ehkä teille kertoakaan, että meillä on taas möbleerattu, tosin jo kolme viikkoa sitten. TV ja sohva siirtyivät olohuoneesta toiseen oleskelutilaan (sinne missä olivat oranssit Unikko-tyynyliinat ja oranssi verho. Tilasta tuli nyt aivan toisenlainen, samoin myös olohuoneesta. Nyt se muistuttaa enemmän entisajan "salia" ja olohuone on paljon isomman ja valoisamman oloinen. Olen nyt ollut hirmu laiska ottamaan kuvia, niin kerron vaan nyt näin aluksi.

Vierashuone/Callen huone on myös ihan eri näköinen kuin ennen ja olen ripotellut Serafiinit ympäri kotiamme. Vierashuoneessa ei siis ole enää varsinaista "putiikkia." Tuotteet tulevat näin paljon paremmin esille.

Kodinhoitohuonekin on saanut monta uutta piristystä, niin Serafiinista kuin vanhoista Martta Wendelinin kalenterista leikatuista kuvistakin. Sain pari vuotta sitten Wendelinin seinäkalenterin ja olen säästellyt sitä laatikossani kuvien vuoksi. Kodinhoitohuoneeseen valitsin enemmän kesäisiä ja värikkäämpiä kuvia, kuten tämän.


Eteisen seinälle laitoin jouluisempia ja kodin hengestä kertovia kuvia.Ja etuterassikin sai havuja, jouluvaloja ja jouluisia koristeita, mutta niistä myöhemmin lisää.

Joulutunnelmissa; 
-Anne-


Kommentit

  1. voi, että en malta odottaa, että tästä teidän huoneiden vaihto systeemistä tulee kuvia..

    VastaaPoista
  2. Onpa mukava kuulla! :)
    Jospa illalla vähän kuvailisin...

    -Anne-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit