Calle A. 5 v

Meillä on juhlittu tänään meidän Silmäterää, isän ja äidin Mussukkaa, Köpsyä, Bonanzaa, Marttia, Äitin kultaa, Nöpsyä, KalaKallea oikealta nimeltään Calle Aukustia. Meidän aatelista; Carl Aukustia :)Niin ihanaa ystävää, ettei toista ole. Callehan on meille perheenjäsen, ei kissa paitsi joskus. :) Silloin kun Calle ei ymmärrä tai halua ymmärtää, mutta ymmärrystähän tältä kaverilta ei puutu. Luonteenpiirteitä löytyy lähes yhtä paljon kuin ihmisellä, syli ja äitee on ihan yhtä tärkeitä, välillä äiteelle osoitetaan mieltä ja mennään juoruamaan isälle. Jos ei saa tahtoa periksi, niin korotetaan ääntä. Ja huomiotakin osataan ottaa tarpeen tullen.

Callen kanssa yhteistyössä vaihdettiin petivaatteet ja laitettiin makuuhuonetta vähän uuteen uskoon, mutta siitä toisena päivänä lisää.Meillähän on aina kovat kinkerit, kun Calle täyttää vuosia. Yksi mummu on joukosta poissa, mutta hän elää muistoissamme ja muistelimmekin häntä tänään Callen kanssa. Tällä kertaa ihmisserkut eivät päässeet paikalle, mutta Callehan tarjoaa kahvia toisenakin päivänä, kun vain herkkuja on tiedossa.

Mummu oli tehnyt Callelle yllätyslahjaksi pari neulottua "puseroa," joita kokeiltiin. Hihat vähän aiheuttivat ihmetystä ja Calle nosteli etutassujaan kävellessä. :)
Katsotaan sitten talvella jos joskus pihalle laitetaan paita päälle. ;)
Ihanat olivat!
Ja olihan siellä tietysti niitä hyviä herkkumurojakin, mitkä olivat mieluisimpia.Iskä puhui, että ensi vuonna menen eskariin... olen siis vielä vuoden kotosalla ja nautin! ;)

Ihanata iltaa ja kiitos lahjoista!

-Calle A.-

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit