Syksy saa tulla...

Syksyisiä tunnelmakuvia VillaEmmasta!

Minusta syksyssä on parasta värit, ruska, kynttilät, illan hämyt, takkatuli... ja ehkä vähän suklaatee ja kaikki sellainen, mitä ei tule kesällä syötyä. ;)Mikä sinun mielestä syksyssä on parasta?

-Anne-

Kommentit

 1. Heips, käy nappaamassa haaste itsellesi blogistani huomasin kun olit jättänyt sinne haaste postaukseen kommentin ja ilolla annan sen myös sinulle..
  Minusta syksyssä on ihanaa värit, ja se että luonnosta saa ihania askartelumateriaaleja ihan ilmaiseksi..käppyräisiä oksia ja risuja, käpyjä, sammalta vaikka ihaniin pöytäasetelmien tekoon, mustikanvarvuista tulee ihania kransseja ja vielä kun suhauttaa valkoista tai hopean sävyistä spray maalia pintaan niin se on siinä..
  Olen etsinyt koristekurpitsija ja välillä jotkut myy niitä halvalla kirpparilla, mutta nyt en ole vielä löytänyt niitä..olisi kivaa laittaa niitä syysasetelmiin..
  Minulla parhaat ideat syntyy keväällä ja syksyllä rakastan raikkaita syysaamuja, aamukasteista nurmmikkoa, ja kaikkea etenkin pimeneviä iltoja ja kynnttilöitä, valosarjoja, oho mie taas innostuin..mutta syksy on todellakin ihanaa aikaa :)

  VastaaPoista
 2. ...kirpakat aamut, pimeät illat, kynttilät, takkatuli ja villasukat...sienimetsät, ruska, mitä nyt ruskasta voi täällä Varsinais-Suomessa puhua...niistä tykkään syksyssä... RAKASTAN syksyä...:)

  VastaaPoista
 3. Kukkuu! Blogisani on sulle jotaki.. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit