Syysarvonta "Turhan tavaran uusi elämä pihassa."Syysarvontaa pukkaa!

Koska kierrätys ja ekoilu on nyt niin IN-juttu, niin minäkin laitan kierrätysaiheisen kirjan kierrätykseen. Olen saanut kirjan kirjakerhosta ja selannut sitä pari kertaa, joten kirja on kuin uusi! 

Kirjasta löytyy mukavia ideoita pihalle toteutettaviin ideoihin aiheena
 "turhan tavaran uusi elämä pihassa."

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1 arpa  -kerro jokin oma kierrätysideasi sisälle tai ulos

2 arpaa- kerro jokin oma kierrätysideasi sisälle tai ulos ja liity lukijaksi

3 arpaa- kerro jokin oma kierrätysideasi sisälle tai ulos ja liity lukijaksi, sekä linkitä arvonta omaan blogiisi. Voit käyttää ylintä kuvaa linkitykseen.

Arvonta päättyy sunnuntaina 20.10.klo 21.00

Anonyymit: Muistakaa laittaa sähköpostiosoite mukaan. 

Onnea arvontaan!

Syysterveisin, Anne


Kommentit

 1. Olen ostanut lahjaksi tuon kirjan ja mukavaa olisi itsellekin tuo saada...:)
  Kolmella arvalla olen mukana!
  En nyt oikein osaa muuta tuohon vastata, kuin, että rakastan vanhoja huonekaluja ja niitä löytyy kotoamme...mitkä saatu ja mitkä itse vanhana ostettu....tykkään, myös vanhoista astioista.
  Ulkonakin on kirpparilta ostetut puiset lepotuolit....ja vanhoja työkaluja...ja vaikka mitä...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana vastaus! Minäkin rakastan vanhoja huonekaluja. :) Ne tuovat kodikkuutta.

   Poista
 2. Kivalta vaikuttaa kirja. Kierrätysideani: vanhasta kaitaliinasta saa nopeasti ommeltua verhokapan. Tai vaikka toistepäin.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä idea! Minulle käy useimmiten toisinpäin, että verhot päätyvät pöydälle. :)

   Poista
 3. Tein parvekkeen sohvalle kasan tyynyjä vanhoista farkunlahkeista; mukavan rouhean näköistä.. Arvalla mukana inspiroivan näköisen kirjan arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Oi, toi kirja ois niin ihana! Jossain sitä jo aiemmin kattelin.. Kolmella arvalla mukana! Esimerkiks vanhasta takista saa kivan kassin.. vaikka näin: http://kamarinnurkasa.blogspot.fi/2013/07/kassi-muistoja-tulvillaan.html

  VastaaPoista
 5. miulla on tuosamainen kirj. suosittelen kyllä ihan jokaiselle..onnea siis kaikille arvontaan tasapuolisesti :)

  VastaaPoista
 6. Kirja vaikuttaa juuri minulle sopivalta, joten tässä yksi idea: pesin kasmirvillaisen neuletakin vahingossa liian kuumassa ja se kutistui ja huopui sopivasti, joten tein hihoista säärystimet ja etukappaleista lapaset. Olen mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 7. Osallistun kahdella arvalla näin aluksi. Uutena lukijan liityn lukijaksi ja muuta ei tule nyt mieleen kuin heinäseipäät joista saa sisustustikkaat, mitä kyllä näkee joka puolella. Tai sitten vanhat ikkunat ja niiden pokat, sisustukseen käyvät, ripusta vaikka joulukortit tai niistähän voisi tehdä vaikka kasvilavojen kansia. :) Siinä muutamia.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. No, nyt pistit pahan! Ulos voi kierrätellä kukka-astioiksi vaikka vanhoja maalipurkkeja tms. roinaa ;O), sisälle voi kierrättää toisen vanhaa. Esim. poimin kierrätyspisteestä vanhan rottinkijakkaran, mieheni maalasi sen ja nyt minulla on kaunis, valkoinen rottinkinen kukkapöytä. Kolmella mukana!

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana!
  Olen tuunaillut esimerkiksi vanhat kaapin lasiovet tauluiksi. Vanhoja puulaatikoita olen hyödyntänyt hyllyinä. :)

  VastaaPoista
 11. Yks rouva jutteli töissä viereisessä pöydässä juur tästä kirjasta napatusta vinkistä..vanha hana ja siihen prisma roikkumaan!! Pakko olis nähä mitä muuta tää kirja sisältää..juur askarrellaan maitotölkeistä joululahjoja..Kuorrutetaan ne paperilla ja täytetään ite tehdyillä jutuilla .Mukana kaikilla arvoilla!!

  VastaaPoista
 12. Ihania ideoita teillä kaikilla! Jännitys tiivistyy loppuviikkoa kohden.:-)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Tuunailen esimerkiksi kaikki mahdolliset säilykerasiat yms. Niissä voi säilyttää sitten pikkutavaraa.
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Puhkikuluneista saapassukista otin varret talteen ja venytin niitä tavallisen kukkapurkin päälle ulkokäyttöön (tosin terassin suojissa). Purkeissa kanervia ja havuja. Kiva talvivaate kukkapurkeilla.
  Arvalla mukana kivassa inspiroivan näköisen kirjan arvonnassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 15. Hautausmaan roskiksesta löytyy aina lähes uusia saviruukkuja, joita olen tuonut kotiin ja maalaillut sekä päällystänyt posliinipalasilla mm kynätelineiksi ym.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin aiemman kommentin, kun vasta nyt huomasin, että olinkin jo vastannut. Sorry

   Poista
 16. En ole itse kokeillut, mutta löysin jostain ulkomaisesta kierrätysblogista upean rahin joka oli tehty kieputtamalla nyöriä autonrenkaan ympäri.
  Kirja näyttää kivalle, olen mielelläni arvalla mukana vielä viime hetkillä minäkin..
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 17. Liityin lukijaksi joten kahdella arvalla mukaan. Mieleinen olisi tuo kirja :) Näin syksyn aikaan kierrätysideana tuli ensimmäisenä mieleen kaikki lasipurkit, joita tulee punajuurista ja suolakurkuista ja milloin mistäkin, että niistä kun puhdistaa etiketit pois, niin niissä on mukava poltella sitten kynttilöitä. Mukava laittaa vaikka portaille, jos on paljon isoja purkkeja :)
  lumikkinen2@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kierrätän vanhat villapaidat tyynynpäällisinä :) Verhot voi käyttää pöytäliinoina tai toisinpäin pöytäliinat verhoina jne..
  Kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit