Viikonlopun tuotoksia

Hei taas!
Liikuntakipinä on saanut minuun aivan uutta virtaa ja täällä kotonakin tapahtuu taas... huoh, mutta tiedättekö, olen opetellut myös vain olemaan. Olen oppinut ymmärtämään, että joskus saa olla sotkuista, joskus saa olla täydellinen katastrofi ja niidenkin yli päästään. 

Tässä pieniä vilautuksia kodin pienistä muutoksista...
Kerron myöhemmin lisää...Voimaa antava Kevätjuhla-kangastaulu löysi paikkansa olohuoneesta. 
Aikaisemminhan se oli tuolla Callen kamarissa.
Tuolle päätyseinälle pitää vielä keksiä jotain...


Muistatteko nämä tuolit? Nämä olivat viimeksi ruokapöydän tuoleina. Otin edellisen omistajan laittamat irtopäälliset pois ja kas, alta löytyivät hienot siniharmaat päälliset. Toisen tuolin pehmustehan on läsähtänyt, mutta arvaatkaapas kenen lempituoli se on juurikin sen vuoksi? :)


Ja minun ihanassa Boutiquessa...


Pienet laatikot Prisman Ale-korista puutarhapuolelta...


Meikit mahtuivat helposti yhteen peltirasiaan, kun vähän siivosi...


Jahas, mikäs se siihen ilmestyi kesken kuvausten?


Kodinhoitohuone eli varsinainen kaaoshuone sai nyt tuntea nahoissaan kovan puhdistuksen! Kaappi ja laatikko kerrallaan... kierrätykseen 1 korillinen, Uffin laatikkoon 2pss, roskiin 2pss... huoh! Vielä on muutama kaappi läpi käymättä, mutta mikä parasta, nyt on monta TYHJÄÄ laatikkoa ja pari kaappiakin. Ihanaa!


         Kaikki ompelutarvikkeet lankoja lukuunottamatta mahtuivat peltilaatikkoon entisen 4 laatikon sijasta pienen järjestelyn jälkeen... lankarullat pääsivät esille, vanha silitysrauta pääsi arvoiselle paikalleen... ja tiedän, se on todella ajan patinoima. Ruoste ei ota lähteäkseen, mutta hieno se on silti!Vähän myös tunnelmaa...


Mitä et voi piilottaa, korosta sitä! :)


Tadaa! Kuva on nyt jotenkin huono mutta idea käy ilmi! Olen laittanut peilin tuonne kaapin alle tuomaan lisätilaa. Kaapin päälle pääsivät kirkkaat Mariskoolit ja musta-valkoiset peltirasiat.
Ainoa uusi hankinta on Prisman Ale-korista löytynyt valmisverho -30% hintaa jäi n.7eIhanat peltiastiat saivat oikean käyttötarkoituksen.

Huomenna luvassa arvontaa! 

Mukavaa tulevaa viikkua kaikille! 

-Anne-
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit