Galluppi

Ihanaista huomenta!
Täällä ollaan taas! Eilen olin niin työntouhussa, että jätin tarkoituksella tulematta koneelle, ettei vaan jää puuhat kesken. Tänne on niin heleppo jäähä haaveilemaan ja ajautua ties minne. Vai oletteko huomanneet saman? ;)

Eilen tosiaan touhuilin paljon ulkona ja käytin nollakelin hyväkseni. Kaksi kuistia sai kyytiä ja ylimääräiset moskat ja roskat saivat lähteä, muutama penkki siirsi paikkaansa ja näkypä pihalla sahan kanssa heiluva tonttukin. Jouluvalot ilmestyvät pihalle tänään... vissiinki.

Nyt mua vähän jänskättää, kun tännään ilmestyy paikallislehessä juttu minusta. Laittoivat sellaisen galluppi-kyselyn ja minähän tokkiinsa vastasin kyssäreihin tapani mukaan sutkautellen... Nooh, toivottavasti tuleepi hyvä. :)

Tässä on meijän lehtikuva. ;)Kodinhoitohuoneessa ehdin myös eilen pyöräytellä yhtä ja toista, siivota muutaman kaapin ja voi taikkerit, kyllä sitä kaikenlaisia törppöjä tullee kerättyä. Mutta, yhtä asiaa mää mietin... Mistä ihmeestä meille on siunaantunu niin paljon erilaisia laatikoita ja koreja. On isompaa, pienempää, rottinkista, muovista... Ihan niinkö tuntus, etten tartte kaikkea...
Pittää laittaa taas hyvä kiertämään joulun jäläkeen.

Mutta, määpä jännitän lehteä, niin jännitä sää tuota arvontaa ja samallahan voit vaikka osallistuakki!

Niin ja mikä parasta, käy kurkkaa joulublogissakin... sielläkin on arvonta ja saattaapi olla pari juttuakin eilisestä. ;)

Rempseetä päivää, kamut!

-Anne-Kommentit

 1. Olen huomannut saman kyllä, juurrun välillä lueskelemaan toisten ihastuttavia juttuja. Välillä on pakko pitää netti kokonaan kiinni. Mutta sitten on taas mukava palata lueskelun riemuun. :)

  Annoin sinulle juuri tunnustuksen, joten käyhän blogissani kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos! Se lämmitti sydäntäni! :) Laitetaanpa hyvä kiertämään!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit