Pyhäehtoota!

Hellurei ja hellät tunteet! Vai miten se menikään. Täällä ollaan jo niin joulufiilingissä, että hyvä etten kuusta lähteny jo kaatamaan. Säävaroitus on lupaillut myrskyä ja myräkkää ja täällä nyt ootellaan, milloin se iskee. Kovastihan tuolla tuntuu puhuri käyvän. 
Meille ei ole vielä viritelty ulos jouluvaloja ja olen tässä miettinyt, että miten tuohon päätyyn saisi viriteltyä jotain mukavaa, kun siinä ei ole vielä ulkovaloja on niiin pimiäää. Ja oispahan siinä ohimänijöillekin töllisteltävää oikein talon päädyn verran! ;)


Tässä on yksi pläjäys meidän joulumaasta, mutta käyppä lukemassa Joulublogista lissää... 

No, ettepä arvaa missä minä olin eilen illalla... Katsomassa nyt sitä maailmankuulua Cheekkiä! Itsehän en sitä varsinaisesti fanita, mutta eihän tuo hullumpi ollut. Mutta, tulipahan siellä päiviteltyä itsekseen, että tämmöistäkö se ravintolakulttuuri oikiasti onkin. Kun harvoin käy missään ihimisten ilimoilla, niin eihän sitä mittään tiiäkkään... Ensin ootatettaan monta tuntia, että enimmäthän siellä oli jo melko hyvässä nosteessa... Sitten kun HÄN saapuu paikalle, niin kaikilla on jo niin hiki siitä oottamisesta ja väen paljouvesta, että ei siinä ennää ollut mittään väliä, kuinka paljon oli tullu lähtiissä puuteroitua taikka hiuksia tupeerattua. Hiki valui norona, tukka oli liimautunut poskia pitkin ja ihmiset tuuppi. Vähemmästäkinhän siinä verenpaine nousee...

Osalla taisi olla järjestysmies Cheekkiäkin tutumpi kasvo ja saatille pääsi järkkärin kanssa yks jos toinenkin. No, jokainenhan sitä iltaseuransa valitsee...:D

Joka tapauksessa, meidän seurueella oli mukavaa ja Cheekistä jäi hyvä mieli! 
Ja olipahan vaan mukava aamulla herätä pirteänä omasta sängystä oman ukkokullan vierestä ja keittää turauttaa pyhäkahveet omalla hällällä!

Ja pittää vielä kertoa semmonenkin juttu, että minusta on aivan IHANAA kun te kommentoitte tänne ja jaksatte lukea näitä minun höpinöitä. Aina mullakaan ei ole kertoa niitä sisustusjuttuja, mutta eihän tämä mikkään pelekkä sisustusblogi olekkaan. :)
Että, KIITOSTA VAAN OIKEIN SUURELLA SYRÄMELLÄ TEILLE KAIKILLE!

Mulla saattaa mennä jotkut haasteet joskus ohi, ku oon niin vilikasliikkunen, mutta elekää hättäilkö, kyllä minä seuraan teijän juttuja ja pyrin niihin aina jottain vinkkaamaankin.

Mutta, oikein mukavata ehtoota nyt teille kamut!

-Anne-

Kommentit

 1. Täällä taas yks naureskelee ihtekseen ;) ja välillä ääneenki, kahtovat kummasti tuolta toisesta huoneesta :)
  Mää en oo koskaan nähäny tuota Mr Poskia livenä, mutta meijän nuoriso on ja kovasti ovat kehuneet. Mutta hei, kiva ko teillä oli mukavaa ja kiva oli taas tämä sun juttu :)
  Mukavata ehtoota ny sinnekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että saan jonkun nauramaan! Se on tarkoituskin, että maailma olisi edes vähän iloisempi! ;)

   Poista
 2. Siinäpä niitä luettelit syitä, miks mää en tommosiin ennää lähe. Ei jaksa pysty kykene kököttään siä hikipatosa, vaikka varmaan muuten oiski kivvaa.. :)
  Ihanaa joulukuuta ja ensimmäistä adventtia! :)

  VastaaPoista
 3. Voi, kun mukava postaus, kyllä täällä sinua seuraillaan, kivat illat :)

  VastaaPoista
 4. =D Täällä nauruun purskahdin !!! Oli varmasti hauska kokemus ;) Mukavahan täällä on kylässä käydä vaan välillä niin pikaseen ettei ehi puumerkkiä ees jättää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun käyt kylässä. :) Ja tekstien on tarkoituskin tuoda iloa ihmisten päiviin! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit