Tonttu Toleranssi

 Eilen oli tosiaan touhun päivä. Koko päivä tein jotakin ja villasukkien pohjatkin taisi kulua heti kunnolla, kun hiihtelin edes takaisin. Monenlaista tuli leivottua; kahvikehriä, karjalanpiirakoita, pikkuleipiä, suklaakuivakakku ja muffinit, jotka eivät onnistuneet...
Minä en hirveästi tee syömistä, kun ei sitä määräänsä enempää mene. Mutta, jotakin hyvväähän sitä pittää aina olla!

Tässäpä teille vähän kuvia meidän tv-huoneen jouluisesta ilmeestä!
Vaikka, itse sanonkin... en ole koskaan viihtynyt tässä huoneesta yhtä paljon kuin nyt. :)
Keskellä on pieni jakkara peitettynä pitsiverhoilla. Katsomme tosi vähän tv:tä, mutta silloin kun katsotaan, yleensä myös syödään jotain ja huone "huusi" pientä pöytää... siinä se nyt on... Ja Calle A. on myös huomannut, miten hauska sen taakse tai suoraan alle on kiva juosta ja lösähtää siihen! :D

Minun kukkaset on vähän kärsineet huonon pidon vuoksi ja tästäkin kukasta jouduin vähän leikkelemään... mutta katsokaapa mitä keksin siihen tilalle! Risu pihalta ja pallot siihen! Oksan olisi voinut vielä spreijata, mutta kun hätänen olen, niin en ehtinyt. ;)
 Ja aika tavaran kaupihtee... valkoista silkkipaperityyppistä pakkauspaperia oli jäänyt jemmaan... nyt se toimii lumena.
Kukka-asetelman saimme lahjaksi paikalliselta "rautakauppiaalta." Se on todella kaunis!


Kyllä nyt kelepaa joulun tulla!

Kerronpa teille vielä yhden hauskan jutun, kun eilen kuuntelin radiota ja siellä oli meneillään radiotoivekonsertti. Oli monenlaista soittajaa ihan Ruotsista ja Kanarialta saakka! Jotenkin ihanakin, miten tärkeää joillekin on saada soittaa ja laittaa Suomen sukulaisille jouluterveisiä. Yksi soittaja ihan kotisuomesta kuuletti olevan jo vähän jouluglögeissään ja kysyi toimittajalta, onko hän katsonut Tonttu Toleranssia? Soittaja kertoi katsovansa sitä joka päivä, muuten ei päivästä tule mitään. Toimittaja tarkensi ja kysyi, tarkoittiko soittaja Tonttu Toljanteria? Niin niin, se justiin, ootko kahtonut Tonttu Toleranssia?

Entäpä sinä, oletko katsonut Tonttu Toleranssia? :D

Ihanata Joulun aikaa teille kaikille!

P.S. Käy kurkkaamassa Joulublogista mitä sain eilen aikaiseksi. ;)

-Anne-Kommentit

  1. Mukavahan tuolla on töllöä katsella. Enpä ole tuota Toleranssia vielä tänä vuonna katsonut. Silloin, kun lapset olivat pieniä, tuli sitä katsottua.

    VastaaPoista
  2. Kodikas huone! Toljanteri tai Toleranssi, ei nimellä niin väliä ja kyllä meillä katsotaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit