Pyhät ohi, paluu arkeen koittaa...

Hei taas!
Monenlaista asiaa on taas mielessä ja hetikin asiasta kolmanteen...
On se jännä, miten se tämä blogikirjoittaminen koukuttaa. Meillä oli niin ruuhkaa koneen ääreen tänä viikonloppuna, että tyydyin sitten katselemaan kirjoituksianne vain Lumiani kautta. Ja kylläpä se toisaalta on hyvä ottaa vähän etäisyyttä tähän masiinaankin.

Olen tässä miettinyt, että koska itse olin niin äärimmäisen tyytyväinen lehtijuttuuni, niin haluaisitteko tekin päästä osalliseksi sen lukemisesta? Mietin kyllä jo sitäkin, että onkohan se liian tyrkkyä, mutta ainahan jutun voi ohittaa, jos ei jaksa lukea. :D
Minusta juttu ja kuva oli ihankin justiinsa minun näköinen ja oloinen. Että, oppisittepa ainakin tuntemaan paremmin, millainen immeinen täällä raapustellee... Mitä mieltä ootte?

Ja sitten se kolmas asia, mihin alussa jo viittasin. Se joulu... mun on pitänyt välillä oikein nipistää ihteeni, että eihän nyt vielä mikkään joulu oo, vaan Itsenäisyyspäivähän se oli tässä välissä. No, mää nyt vaan oon jo niin joulufiilingissä, että tuppaa unohttummaan... Haittaakse?

Mitä mieltä olitte Itsenäisyyspäivänjuhlista? Minulle se oli aluksi järkytys, kun tilaisuudesta oli tehty niin teatraalinen, mutta sittemmin asiaa paremmin pohdittuani, niin olihan tämä juhla varmasti lähempänä itse niitä ihmisiä, jotka ovat omat ponnistuksensa tehneet meidän Suomen Itsenäisyyden ja vapaamman kansalaisuuden puolesta.

Minäpä näytän vähän pari räpsyä, mitä me on nyt tehty ja laitettu.


Ostin aivan upean tähtikankaan täältä edulliseen hintaan!Tämä kynttiläsomiste löysi meille tiensä paikallisesta Agri-Marketista. Tuumasin tässä yhtenä päivänä, että lähden käymään naapuripaikkakunnan kaupoissa. Tovin mietittyäni ajattelin kannattaa paikallisia pieniä yrityksiä. Samalla huomasin, että myös täältä löytyy kaikenlaista eikä ollenkaan aina niin kallista. Ja jos ei oman paikkakunnan pieniä kauppoja kannata, ei täällä kohta enää mitään olekaan. Viimeinen sammuttaa valot, niinku joku on sanonut...

Samalla kauppakierroksella tulin osallistuneeni MLL:n Joulupuu-keräykseen ( tai en tiedä, mikä se on oikealta nimeltään). Siinä kuitenkin puusta valitaan yksi lappu, mihin on kirjoitettu esim. poika 12v. Sitten ostetaan joku n.15e tarpeellinen lahja kyseiselle lapselle, paketoidaan ja viedään liikkeeseen, mistä ne sitten jaetaan paikkakunnan vähävaraisille lapsille tai muuten apua tarvitseville perheille, jotka "puun lapsiksi" on valittu. Monimutkaisesti selitetty, mutta ymmärsitte varmaan.

Useana vuonna olen aikonut tähän osallistua, mutta aina laput ovat loppuneet, ennenkuin olen havahtunut.

Hienoa, että täällä järjestetään tuollainen juttu!


Sitten kuusiasioihin... etukuistillemme tupsahti tälläinen kuusi... mutta katsoppas mitä muuta pimeydestä voi pilkistää!


Tadaa! Tonttu voi kurkistella ikkunan takana. ;)Jo viime vuonna haaveilin, että saisin laitettua lyhdyt palamaan koko joulukuuksi omaksi ja muiden ohikulkijoiden iloksi.
Opinpa siinä samalla, että on eroa onko ruuvivääntimessä torx-ruuviväännin vai tavallinen... tiedättekö... se ei pyöri... tai pyörii se, mutta ei mene puusta läpi ja saattoihan siinä muutama naapurikin saada kuulla, kun emäntä oli postilaatikolla vääntimineen...


Mutta, lopussa kiitos seisoo ja meillä on komia postilaatikkorivistö! 
P.S. Siirsin kuulkaa myös postilaatikkoa sijansa sivuun... ihan ite!


Nyt meillä on joulu sekä etupihalla...


että takapihalla!
Pahoittelen huonoa kuvanlaatua...

Niin ja P.S. jotta joulunsisustus ei kävisi tylsäksi, pallot suun muut vimstaakit sai lähteä tästä ja nyt se on taas entisellään. Paljon parempi.


Kurkista joulublogista vielä, mitä muuta täällä on tapahtunut! ;)


Hirveästi on asiaa ja ihan vielä viimeisenä silauksena on pakko hehkuttaa, että mää oon jaksanut juosta!! Itekseen menee jo 2km, kaverin kanssa jopa 4km!! Wuhuu!! Läski lähtee sittenkin ja on aivan huipputunne juosta sitä karkuun tuolla tienpäällä! :D

IHANAA VIIKKOA TEILLE IHMISET!

t. Urheiluhullu

Kommentit

 1. kauniita valot ulkona...ihanaa tunnelmaa tuovat!

  VastaaPoista
 2. Mukava postaus ja kyllä vain ainakin minua kiinnostaisi lukea se lehtijuttusi!!! Ihania valoja ja tunnelmaa siellä, täällä on kanssa yhen sortin jouluhullu viritellyt jo kuusenkin, mutta ihanaa on fiilistellä!!!!

  VastaaPoista
 3. Kivat valot ja kyl kans kiinnostaa se lehtijuttu lukea. :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs siellä on pistetty tuulemaan :) tosi kivan näköistä ja Sarin sanoihin yhdyn, kyllä muaki se lehtijuttu kiinnostas! Ihanata viikua Annelle!

  VastaaPoista
 5. Saamanne pitää, laitan jutun tänne! ;) Kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit