Jouluisia touhuja ja tohotuksia...

Hilipatihippaa!
Täällä ollaan ja ihana ihana ensimmäinen lomapäivä pitkällä joululomalla. :)
Tästä joululomasta aion nauttia täysillä, kun voin vain kuvitella, että tämä taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen laatuaan... kun armas työelämä kutsuu opintojen päätyttyä. Mutta, niitä ei mietitä nyt, vaan naatitaan!

Täällä on tapahtunut yhtä ja toista, välillä on ollut enemmän tai vähemmän väsymystä ilmassa. Opiskelun viimeiset puristukset veivät voimia omalta osaltaan ja silloin onneksi älysin hellittää otetta muusta elämästä ja keskittyä vain siihen, niin ei tullunna ressiä.

Eilen tosiaan sitten kurvasin kotia illan suussa, kävin reippailulenkillä (monen päivän tauko huoh!) ja aloin hoitamaan potilasta täällä kotona... "häntä hellikäämme, lääkkehillä hoidelkaa nalleystäväämme..."
Ja voitteko kuvitella sitä virran määrää... kyllä mää on nyt niin happy!
Muutama silaus vielä ja meillä on joulu!

Tämmöistä ei ole kuunaan meillä nähtykään, että kaikki ois valmiina näin hyvissä ajoin. Paketit postitettuna ja toiset pakattuna nätteihin kasseihin odottamaan lahjan saajaa.
Ihania joulukortteja on tullut ja joukossa on ollut muutama aivan yllätyskin! ;)
Kiitos niistä kaikista ihanista korteista!

Tämän jouluaaton me vietämme kolmestaan (Calle A., hän ja minä) ja kyllähän tänne saapi tulla, mutta ei oo kukkaan vielä ilmoittautunu hotellimajotukseen...
Syömisvierahia sitten varmaan käy muina päivinä, että Tervetulloo!

Tänä päivänä aion tehdä jouluisia leipomuksia ja vierasvarraa, en kuitenkaan aio leipoa koko vuoden edestä...  Ja otan kinkun sulamaan ja ja... haen kuusen metästä! Ihan ite! ;)

Ja kurkkaahan vielä tuonne Jouluplokkiinkin, niin näät mitä täällä touhuttiin viime yönä!

Yks juttu, pittää vielä teille kertoa. Mehän oltiin viime viikonloppuna sukuloimassa ja Calle A. oli tokkiinsa mummulassa joululomalla. No, siellähän mummu oli kutsunut muitakin lapsia paikalle ja kaikilla oli niiiiin mukavaa.... oi, jospa oisin saanut olla mukana!!

Minä tein kaikille pienet joulupaketit, missä sisälsi pieni yllätys. Lapsille enkelipiparimuotit kera Pätkiskonvehtin ja mummu ja pappa saivat pienet tuikut namun kera. Ja Callelle tietenkin niin mainion herkullinen herkkutikku! Nam!


Ja katsokaapa mitä ihanaa saatiin takaisin!
Tyytyväinen Calle, jonka mielestä kotona oli ensin tylsää, kun ei ollu mittään tekemistä ja oli liian hiljaista... väsyttävää...


Mummu oli kirjoittanut pitkän kirjeen pikkujoulujen annista, Calle oli hauskuuttanut toisia omilla tempuillaan, toiset olivat leiponeet mummun kanssa pipareita. Ja Calle oli kuulemma istunut tuolilla ja syönyt herkkujaan pappaa vastapäätä! :D

On meillä hauska perhe! Moni kummaksuu tätä meidän elämäntyyliä, yhden miehen ja kissan kanssa. Callehan on meille aivan perheenjäsen ja muille sukulaisille samanarvoinen sukulainen kuin kuka tahansa. Kyllä monet ilot olisi jäänyt kokematta, jos sitä ei olisi ollut. 
Mietippä, miten hauska on aamulla katsoa kun nappisilmät tirkistelee vaatekaapin perältä raukeana tai miten joskus aamuisin sitä väsyttää, niin ettei jaksa ylös nousta. Ihan niinkuin ihmiset. Ja toisena aamuna kun kello soi, kuuluu iloinen hymähdys ja Calle on toivottamassa hyvät huomenet. Ja joskus kun höpsötellään, se katsoo - äiti älä, tuo on tosi noloa! :D

Toisille kissa on kissa ja koira on koira, mutta meille se on Calle. Ja piste. :)

Mistähän minä muuten aloitin, mulla tahtoo aina tuo mopo lähteä keulimaan, kun innostun. 
En minä ennää muista, mutta nyt kirjoitan vielä tuon joulublogin päivityksen ja alan suunnittelemmaan leipomushommia!

Lopuksi vielä kuva-arvoitus.
Mikä ei kuulu joukkoon?


(selvennykseksi, että meillä EI SAA makoilla kahvipöydässä.:)Ihanata päivää teille kaikille, isoille ja pienille tontuille! :)

Niin ja jos te opiskelukaverit käytte kurkistelemassa tänne, niin ihanata joululommaa teillekin! -Anne-

Kommentit

 1. Hilipatihippaa! olipas niiiin ihana postaus. Mää jos kuka, ymmärrän nuo Calle-jutut :)
  Me ei varmaan liikuta siellä päin, mutta jos te liikutte täällä päin, niin tervetulua vaan kahaville :) meilläki on pitkä loma ja "yllätysvieraat" ois aika kiva juttu!
  Ihanata päivää sinne tonttu-tomeralle!

  VastaaPoista
 2. Suloinen Calle. Meilläkin Mikki on Mikki. Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo eläimet on niin ihania ja symppiksiä!!! Olet kyllä lomasi ansainnut, naatihan nyt oikein kunnolla!!! Opiskelu on melko rankkaa puuhaa, kokemuksesta tiedän kun itsekin töiden ohella opiskelin, huh huh!! Ajatella joulu on ihan pian, mullakin 2 vapaata edessä ja aion tietenkin puuhailla kaikkea jouluun liittyvää:::!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Minäkin olen opiskellut kaksi aiempaa tutkintoa työn ohessa ja tämän ihan opintovapaalla, mutta siltikin joskus tiukkaa tekkee. :D
   Mukavaa joulua sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit