Ajatuksia menneestä

Täällä katson Vain Elämää-ohjelmaa ja mietin kulunutta viikkoa. Olen miettinyt, onko tällä ollut jokin tarkoitus. Ehkä... Noin vuosi sitten minusta tuntui, että elämäni oli jokseenkin umpikujassa, en huomannut että ympärilläni oli ihmisiä, luulin ettei siellä ollut ketään.
Vuoden aikana on tapahtunut paljon, iloa ja surua. Elämä on opettanut monella tapaa.
Tänään mietin, että tällä viikolla on täytynyt olla jokin tarkoitus. Olen saanut tavata joka ikinen päivä ihania ystäviä, entisiä ja vähän uudempia. Jokainen on opettanut minulle jotain. Tänään tapasin sattumalta kaupassa entisen opiskeluaikaisen ystäväni, jonka kanssa vain jostain syystä emme ole pitäneet niin aktiivisesti yhteyttä. Kumpikin on elänyt omaa elämäänsä, tietoisena kuitenkin toisen olemassa olosta. Ja siitä me jatkettiin, ihan niinkuin ennen!
Olen saanut olla myös avuksi monella tapaa, kuuntelevana korvana, lohduttajana, yhteisten hetkien jakajana...
Olen huomannu tänään, että siellä ne ystävät ovat olleet -odottamassa, että olen valmis.  Näin ainakin haluan uskoa. KIITOS IHANAT YSTÄVÄT!


Laitanpa tähän samaan postaukseen vähän muutakin... meilläkin on nyt lunta, kuten kuvasta näkyy. Tällä hetkellä vähän enemmänkin mitä kuvassa näkyy. Ihanaa!


Ja sitten taas tämän viikon vinkki! ;)
Päivittelin ystävälleni näiden mattojen roskaisuutta ja miten mahdotonta on pitää näitä puhtaina. Meillähän on tällaisia Hobby Hallista tilattuja Rondo-mattoja useampia lattioilla ja vaikka kuinka olen niitä imuroinut, niin aina ulos laitettaessa sieltä pölähtää kilo roskaa...
Sain vinkin, josta tässä kuva!
Kääri rullalle kierros kerrallaan ja imuroi joka taitos hyvin -> sitten tuulettumaan!
Ja tuli puhdasta! KIITOS PIA VINKISTÄ!
p.s. Kas, kun en itse hoksannut moista asiaa... :DJa sitten lopputulokseen! Mää niin tykkään! Ja jos et laita verhoa ikkunaan -laita se nojatuoliin! ;)
Ja vielä lopuksi kukka-asiaa. Kuka tietää, mikä kaktus on kyseessä? Ja miten tämän saisi kukkimaan? Olen nähnyt tämän kerran kukassa, kesällä ulkona. Entä, vieläkö minun joulukaktukset ehtii kukkia, kun ei niissä näy yhtään nuppua, vaikka olivat koko kesän ulkona?
Ihanaa lauantai-iltaa Sinulle ja muista kurkistaa myös Joulublogiin!

-Anne-


Kommentit

 1. Olipas hyvä mattojen imurointi ohje, mullakin tuollaiset matot ja roskia imevät kyllä sisuksiinsa. Ihana ja helpottava tunne on, kun todelliset ystävät ovat ja pysyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että oikeasti tuli puhdasta, kun jaksoi vain imuroida. :D

   Poista
 2. Tuota samaa mattojen roskaisuutta olen minäkin siunaillut, joten vinkkisi oli erittäin tervetullut, kiitos siitä!

  Kauniisti kirjoitit ja niin totta joka sana, Ystävät ovat ihana asia. ♥

  VastaaPoista
 3. Wau, tais toimia? kiitos muuten käynnistäsi :) Tuostahan vois tulla tapa...kaks hiljasta samassa huoneessa ja soppa on valmis ;)
  Teillä on kyllä ihana koti ja vinkkejä on kyllä monesti tullut sieltäkin päin :) Pikkuleivät olivat kuulemma herrrkullisia (nyyh määhän en voinut maistaa...)
  Nähdään taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toimi! Kiitos vinkistä! Juu, mehän ollaan tosiaan melko hiljaisia, ettei oikein tiedä mistä puhuisi. :D
   Kiitos vaan kehuistakin! Täytyy tehdä sulle joskus oma versio pikkuleipiä. ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit