Huono päivä

Heips! Yön hämärinä tunteina makaan mahallani sängyllä ja raapustan taas tänne päiväkirjaan. Tänään on ollut huono päivä. Minulla on ollut nyt muutaman päivän armoton väsymys,aamulla tekisin mitä vain,että saisin jäädä sängyn pohjalle. Opiskelu tuntuu äärimmäisen tahkealta. Mutta,mikä parasta,onneksi luokassamme on monta muutakin,jotka tuntevat samoin.
Huusholli yrittää levitä joka päivä aina vaan enemmän ja enemmän.:-D Huoh! Tiedän,että minulla on sitten taas suurempi työ järjestää se. Visioitakin olisi taas vaikka kuinka paljon,mistähän niitäkin aina tulee. Olisivat vaikka yhden viikon pois.  
Pakko kertoa miten kävi iltapäivällä. Olin tehnyt aamulla pinaattilättytaikinan valmiiksi kaappiin (minulla oli ternimaitoa sulamassa ja se piti käyttää). Iltapäivällä kun tulin silmät ristissä kotiin,laitoin pannun levylle,siihen rasvat ja taikinaa..Pannu on vähän kulunut keskeltä..Ensimmäinen otti keskeltä kiinni,toiselle kävi samaten. Pese pannu ja lasta..Argh! Kokeilen vielä uudestaan,samoin tuloksin. Kyllä tässä ennen on kaikki paistuneet...Laitan taikinan(mitä on vielä jäljellä) leivinpaperin päälle uunipannulle ja uuniin. Hmm..tästä tulee hyvä,ottaisinko kuvan blogiin..kunnes tajuan,että taikina olisi vaatinut enemmän jauhoja! No,tuurilla ne laivatkin seilaa.. Paistoin loppuun ja katsoin. Pinta tummui,muuten hyvä pannari. Enimpään ärsytykseen söin jääkaapista 6 suklaapalaa yhteen kyytiin. Raportoin siitä vielä feisbuukkiin ja saan kannustavia viestejä. Joku kertoo syöneensä jäätelöä ja nakkejakin.:-D Yksi kehoittaa hakemaan lisää suklaata. Sitten minua alkaa jo hymyilyttää.. Sitten olikin jo lähtö äiteen PartyLite-kutsuille..voi äh,pyykinpesukone vielä 5 min.. Hmm,laitan
tässä samalla jo takkia päälle,onpa hieno tämä uusi karvakaulus- hyvä ostos. On paljon äveriäämpi olo. Komia on,ei oo täällä kyllä muilla..2 min.. Katson vielä feisbuukkia,olenko saanut lisää kannustavia viestejä suklaan syönnistä. Pari tullut lisää.. Ja monta tykkäystä. Ottaisinko käsilaukun? 1min.. Virta pois ja hana kiinni. Klip klop ja autoon. Onpas täällä kurja keli,räntää sataa,joku pöhölö lenkilläkin. No niin,sitten kutsuille. Hei vaan,juu tuttuja on tuotteet,kuvastosta sivu se ja se..osaan jo ulkoa.Kolmannet kutsut parin kuukauden sisään.. Sitten kahvia ja pullaa.Hei nyt sitten,mukavaa oli. Kaupan kautta kotia..ostan kyllä jotain mättöä,enkö olekin sen ansainnut? Räntää sataa,onpa huono keli..ja vihdoin kotona! Eväät mikroon,pyykit kuivumaan,vähän nettiä ja kommentointia Henkisen loukkaantumisen tehtävään..Urpilainen aikoo tehdä muutoksia suomalaiseen koulujärjestelmään,vakava ilme. Minusta sillä on miesten takki päällä,kommentoin ääneen. Mies lämmittää kuumaa kaakaota. Nam! On hyvää,Callekin saa osansa kermoista ja on suupielet korvissa. Lähen maaten,vielä nenän alle reilusti rasvaa. Yskänrokkokin tuli tässä viikon aikana,Argh! Ja miksi aina nenän alle?
Vielä valvon,tämä puhelin on kätevä -pääsee nettiin. Taas tykkäyksiä suklaan syönnistä. Minä en tykkää,ärsyttää. Siihen meni nekin kulutetut kalorit. Perustelen itselleni,että huomisen hammasleikkauksen jälkeen syön kevyemmin,luulisin.. Olen tässä miettinyt samalla mitä teen maaliskuun jälkeen,kun valmistun. Töitä on,on varmasti. Mutta,tykkäänkö,haluanko,en tiedä mitä oikeasti haluan. Kai sekin järjestyy. Antaa hevosen murehtia,kun sillä on isompi pää.
Huomenna on uusi päivä ja nyt pistän rammarin laukkuun! Toivottavasti sain suupieltäsi hymyyn. Minun ainakin nousi.;-)
Hyvää yötä!
-Anne-

Kommentit

 1. Voin kertoa,että aamulla heräsin väsyneenä,tupeerasin hiukseni aamupalan ajaksi pystyyn(ajatellen,että asettelen ne myöhemmin.) Mieheni ihmetteli kuontaloa ja sanoi minun näyttävän Rasmukselta.:-D Mukavaa päivää ihanat ihmiset! Minuakin hymyilyttää!

  VastaaPoista
 2. Tää pimeys kyllä alkaa väsyttään, ei tee mieli nousta sängystä kun siellä on niin ihanan lämmin. Asioilla on taipumus järjestyä, tavalla tai toisella. Suotta niitä on murehtia. Tarkkailehan postiasi, toivottavasti piristyt tulevasta kuoresta. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat niin mukavan hauskasti ja kyllä sait minut hymyilemään. Vaikka välttämättä juuri hektisessä tilanteessasi ei ketään olisi hymyilyttänyt. Näitä huonoja päiviä on onneksi meillä kaikilla välillä. Mukavaa keskiviikko päivää !! :)

  VastaaPoista
 4. Minullakin alkoi mahanpohojassa kipristeleemään, hauskasti kirijotit, vakavista asioistta (vai onko nuo vakavia?) ja sitten nauretiin. Asioilla on todellakin tapana järjestyä, enemmin tai myöhemmin. Ja jos yhtään lohduttaa, mulla oli eilen kenkku päivä, ei mitään oikeaa syytä, kenkutti vaan. Lohdutukseksi söin 3!!!!!!! Royal-patukkaa jossa on Rasvaisia pähkinöitä ja join illalla extra tujua kaakaota ;) Siinä välissä vetasin oikein "jätkien" annoksen pottumuusia ja paistia, ei yhtään vihanneksia :) Tännään onki sitte tömäkkä olo! Kyllä tämä tästä, usko pois :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus...:)
  Ja voin kertoa, että se yskänrokko on huulessa aivan yhtä inhottava...:DD

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista kaikille! Joskus ajatusten tuulettaminen vapaasti saa pään kirkkaammaksi.:-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit