Callen kamarista

Hei Ihanuudet!
Täällä sitä ollaan, vaikkei mitään kuulukaan. Kuvia olen räpsinyt tänne paljon, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tuottaa tekstiä. Liikuntainnostus on nyt niin vienyt mennessään, että bloggaus on jäänyt vähemmälle. Samat asiat kun voisi sanoa suoraan tänne, eikä kirjoittaa niin olisi ehkä nopeampaa. ;)

Mutta, tällä kertaa näytän teille kuvakulmia Callen kamarista. Eihän siitä kauan ole, kun tätä huonetta möpleerasin, mutta ei siitä tullut oikein istuvaa versiota. Loman lopuksi sain kipinän siivoukseen ja pyöräytin vähän uudistuksia tässäkin huoneessa... peeäs... nyt on jo 5 päivä menossa ja meillä on oikeesti siistiä! ;)

Aika pienillä juttuilla saa pidettyä paikat kunnossa, kun ei päästä repsahtamaan. Ja erityisesti se, että laittaa ne turhat tavarat pois heti kuleksimasta, astiat koneeseen ja kaappiin ja pyykit samaten. 
Pysyy siistinä. ♥


Callen kamarissa sänky pyörähti toiselle seinälle, samoin kiikku. Näiden väliin pääsi vanha pöytä ja illan hämyssä lamppu pöydällä antaa mukavaa tunnelmaa.

Ison maton tilalle tuli 2 pientä mattoa.


Sängyn päälle vaihtelin tyynyjä ja violetit tyynyt lähtivät vaatehuoneeseen.


Pala historiaa...


Vanha pata on ihan mainio kaktukselle ja tässä on sitä jotakin... Pata "roskislöytö..."


Sama kamari illan hämyssä.
Ikkunoihin vaihtui pitsiverhojen sijaan MariMekon Floora-kankaasta ompelemani kappaverhot. Verhot ostin aikanaan erään koulun jäämistöstä. Sivuverhoina ne olivat meille liian raskaat. 

Nyt tänne on ihana hiljentyä istumaan ja lueskelemaan.
Onko sinulle tullut jo ajatuksia syksyn sisustuksista?

Kommentit

 1. On tullut sisustusajatuksia. Nyt tarvitaan enää aikaa ja rahaa;)
  Yläkerran aula pitää pyöräyttää uusille urille ja yläkerran wc rempata. Pikkuhiljaa hyvää tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, monen asian este. :) Vai onko?
   Pikkuhiljaa on juuri oikea asenne.

   Poista
 2. Need To Boost Your ClickBank Banner Traffic And Commissions?

  Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your picked ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the available ClickBank products.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit